logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

AC Heating – Připravujeme informační semináře s tématem „Tepelná čerpadla v bytových domech“

Reagovali jsme na zvýšený zájem o instalace tepelných čerpadel do bytových domů přípravou semináře s tímto tématem. Semináře budou určeny pro majitele bytů a bytových domů, předsedy SVJ i projektanty.

Rok 2012 byl pro AC Heating – tepelná čerpadla mimo jiné ve znamení realizací a příprav realizací větších instalací do oblasti bytového fondu. Panelové domy a činžovní domy, které jsou obvykle vytápěny centrálními výtopnami a teplárnami, se potýkají v posledních letech s výrazným nárůstem ceny za vytápění. Pravděpodobně proto zde existuje odezva v podobě zájmu o jiné druhy a způsoby vytápění, které má být výrazně levnější.

Tepelná čerpadla rozhodně představují reálnou odpověď na toto téma. Instalace tepelných čerpadel do bytových domů a jiných větších objektů vyžadují mnoho zkušeností a odborné kompetence v oblasti návrhu a posouzení hydrauliky systému nebo měření a regulace. Rozhodování jakou technologii nebo jakého dodavatele zvolit závisí potom právě na těchto věcech. Získali jsme v předchozím období reálná data a zkušenosti ze stávajících instalací, které plánujeme na seminářích prezentovat.

Pokud plánujete účast na semináři, sdělte nám svůj zájem. Zaregistrujeme Vás a budeme Vás informovat o termínech konání. Účast je zdarma, semináře pořádáme v rámci našeho programu propagace technologie tepelných čerpadel odborné veřejnosti.

Jsme pro Vás plně k dispozici na telefonu, mailu nebo nám můžete zaslat poptávku přes náš webový formulář.

Za tým AC Heating
Ing. Lubomír Kuchynka

Tepelná čerpadla v bytových domech AC Heating

AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.