logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelná čerpadla AC Heating – Financování za zvýhodněných podmínek

Pro tepelná čerpadla AC Heating plánujeme uvést v rámci spolupráce s bankovními ústavy na trh zajímavý produkt, který umožní financovat koupi tepelného čerpadla za nadstandardních podmínek.

Pro tento projekt jsme připravili sestavu tepelného čerpadla i s veškerým příslušenstvím a uvedením do provozu za zvýhodněnou cenu, která se bude pohybovat ve většině případů na hranici 200.000 korun včetně DPH. Výše úroků bude v úrovni hypotečních sazeb.

Cenové zvýhodnění z naší strany společně s dalším zvýhodněním v podobě vyjednané nižší úrokové sazby, pomůže značně zlepšit ekonomiku investice do tepelného čerpadla i při financování pomocí bankovního úvěru.

Velmi rádi Vám k tomuto tématu prozradíme více. Obraťte se na nás pomocí mailu info@ac-heating.cz, telefonu 731 071 599 nebo pomocí webového formuláře na našem webu www.ac-heating.cz.

Za tým AC Heating

Ing. Lubomír Kuchynka
www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
731 071 599

Tepelná čerpadla AC heating s regulací xCC
Vnitřní modul tepelného čerpadla Convert AW s regulací xCC
AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.