logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelná čerpadla AC Heating – Opět jsme podpořili dobrou věc

Tepelná čerpadla AC Heating jsou na našem trhu stále v silnější pozici. To nám umožňuje účastnit se pravidelně projektů, v rámci kterých můžeme pomoci druhým v těžké životní situaci. Tentokrát to byl projekt MISSE03.

V rámci projektu MISSE03 (www.misse.cz), kterého jsme se aktivně účastnili, se podařilo vybrat celkem téměř 300.000,-Kč pro vozíčkáře Honzu Varvařovského, který přišel k úrazu při zachraňování druhých. Z výtěžku této akce byl pořízen elektrický vozík a ze zbytku peněz byli podpořeni i další potřební lidé. Za naši společnost jsme do projektu přispěli částkou 10.000,-Kč, kterou přišel k nám do firmy vyzvednout režisér Jan Svěrák.

Plánujeme dále letos podpořit stejně jako každý rok kojenecký ústav s dětským domovem v Plzni. Vyzýváme proto tímto zájemce, kteří by se chtěli také zapojit. Rádi k tomuto tématu poskytneme další informace.

Za tým AC Heating

Ing. Lubomír Kuchynka
www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
731 071 599

Tepelná čerpadla AC Heating projekt Misse03 Jan Svěrák
Příspěvek společnosti AC Heating do projektu MISSE03 přišel vyzvednout režisér Jan Svěrák.
AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.