logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelná čerpadla AC Heating – Další bytový dům bude již brzy vytápěn tepelným čerpadlem

Tepelná čerpadla AC Heating jsou opět nasazena v další aplikaci vytápění bytového domu. Instalace je již v plném proudu a v příštím týdnu bude dokončena.

V Kostelci nad Černými lesy právě probíhá další instalace, kde jsou osazována tepelná čerpadla AC Heating s řídicím systémem xCC do oblasti bytového fondu. Tentokrát se jedná o dům se sedmi byty, tepelnou ztrátou 26 kW, který spotřebuje 1300 litrů teplé užitkové vody denně.

Zdrojem tepla jsou dvě tepelná čerpadla AC Heating Convert AW 19 s celkovým instalovaným výkonem 38 kW. Jako záložní zdroj tepla slouží elektrokotel o výkonu 18 kW. Zásobník na teplou užitkovou vodu o objemu 500 litrů je v celo-nerezovém provedení a je vybaven elektropatronou o výkonu 7,5 kW pro účely sanitace zásobníku.

Velmi rádi Vám k tomuto tématu prozradíme více. Obraťte se na nás pomocí mailu info@ac-heating.cz, telefonu 731 071 599 nebo pomocí webového formuláře na našem webu www.ac-heating.cz.

Za tým AC Heating

Ing. Lubomír Kuchynka
www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
731 071 599

instalace tepelná čerpadla AC Heating Convert AW 19 s řídicím systémem xCC v Kostelci nad Černými lesy

AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.