logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Malá kogenerace Viessmann pro bytové a větší rodinné domy - ptejte se na podrobnosti

TZB-info zveřejnilo dva články na téma malé kogenerace Viessmann uvedl na trh malou kogeneraci pro bytové a větší rodinné domy a Vitotwin 300-W: kogenerace pro rodinné a bytové domy. Dotazy a postřehy v diskusích u těchto článků budou podkladem pro rozhovor s techniky Viessmann v září. Ptejte se.

Inovativní jednotka Vitotwin 300-W je kompaktní zařízení pro kombinovanou výrobu tepla a elektrické energie s provozem na plyn, které umožňuje použití efektivní technologie zvláště pro modernizaci v rodinných a bytových domech a dále například v systémech s ohřevem bazénu.

Součástí dodávky zařízení Vitotwin 300-W je buď akumulační zásobník Vitocell 100-E o objemu 400 l a zásobník teplé vody, nebo kombinovaný zásobník Vitocell 340-M a dálkový ovladač. Díky kompaktním rozměrům (výška x šířka x hloubka: 900 x 480 x 480 mm) se nástěnná mikrokogenerační jednotka vejde i do úzkých výklenků. Hmotnost zařízení je okolo 120 kg.

Zadejte svůj dotaz nebo postřeh do diskuse u článků:

Montáž zařízení Vitotwin 300-W je právě tak jednoduchá jako u běžného nástěnného kotle.


Součástí dodávky kogenerace Vitotwin (vpravo)je akumulační zásobník (vlevo)

VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.