logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelná čerpadla AC Heating – Možnosti financování pro bytové domy

Tepelná čerpadla AC Heating se osvědčila na instalacích do bytových domů. Občas ale vzniká potřeba zajistit pro tento typ vytápění i vhodné financování. Tímto tématem se zabýváme a máme řešení.

V současné době probíhají intenzivní jednání s finančními ústavy, které mohou zajistit výhodné financování investice tepelného čerpadla do bytových domů. Již máme první výsledky!

V principu jde o to, že standardní úvěr může investici prodražit a prodloužit tak návratnost investice. Našim cílem bylo nalézt řešení, které bude mít na návratnost minimální vliv.

Protože ve většině případů investice do tepelného čerpadla zajistí vyšší úsporu, než jsou splátky úvěru, jedná se pro bankovní ústavy o zajímavý investiční záměr s nízkou mírou rizika. V kombinaci s faktem, že se jedná o klienty z oblasti bydlení, se míra rizika ještě dále snižuje. Proto se daří nalézt na trhu nadstandardní podmínky pro financování právě takových akcí.

Velmi rádi Vám k tomuto tématu prozradíme více. Obraťte se na nás pomocí mailu info@ac-heating.cz, telefonu 731 071 599 nebo pomocí webového formuláře na našem webu www.ac-heating.cz.


Za tým AC Heating

Ing. Lubomír Kuchynka

www.ac-heating.cz

info@ac-heating.cz

731 071 599


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.