logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novinky LG na Mostra Convengo Expocomfort 2012

Společnost LG představila nejnovější klimatizace, včetně modelu Multi V III Heat Pump VRF vyznačujícího se vysokou energetickou účinností.

LG uvádí do Evropy produkty, které umožňují topit, větrat i klimatizovat

Společnost LG Electronics (LG), která je světovým lídrem a technologickým inovátorem v klimatizacích, představila na nejprestižnějším evropském veletrhu klimatizační techniky Mostra Convengo Expocomfort 2012 řadu průmyslových klimatizací a energetických řešení.

Hlavním lákadlem byly nejnovější klimatizace, včetně modelu Multi V III Tepelné čerpadlo VRF vyznačujícího se vysokou energetickou účinností. V rámci veletrhu byl také představen nový Hydro Kit, vyvinutý speciálně pro potřeby evropských zákazníků.

Klimatizace řady Multi V III dosahují topného faktoru 4,58 a vysokého výkonu každé jednotky umožňujícího vést klimatizovaný vzduch až do vzdálenosti 1 000 m. Do této řady patří i model Multi V III Rekuperace tepla umožňující některé zóny vytápět a v jiných souběžně chladit. Kvalitu modelu Multi V III Rekuperace tepla potvrzuje i fakt, že byl vybrán k účasti ve „Verso La Classe A 2012“, který sdružuje několik nejzajímavějších exponátů. Ty si následně mohou návštěvníci prohlédnout na nejprestižnějším místě hned u vstupu do areálu výstaviště.


Hydro Kit pro ohřev vody a podlahové vytápění

“LG upřednostňuje kvalitu svých produktů před všemi dalšími parametry. Na veletrhu vystavovaná klimatizační zařízení a energetická řešení tomuto požadavku odpovídají, a tak jsme přesvědčeni, že naše nová řešení splní všechny požadavky evropských zákazníků,” říká Martin Malý, tiskový mluvčí společnosti LG Electronics CZ.

Premiérově byl představen model Hydro Kit, zařízení kombinující ohřev vody a podlahové vytápění. Díky zmíněné kombinaci je toto řešení šetrné k životnímu prostředí – oproti běžným bojlerům ušetří 77 % energie a vyprodukuje o 51 % méně emisí. Dalšími vystavovanými modely byly Multi V III Rekuperace tepla, Therma V, H Inverter a Presitge Inverter. V expozici LG byly dále k vidění univerzální systémy pro správu budov.

Od představených zařízení si LG AE slibuje zvýšení obratu v Evropě a dosažení celosvětového obratu 10 miliard dolarů v roce 2015.

O LG Electronics CZ
Společnost LG je silnou korejskou společností, která se svojí více než 50letou tradicí patří mezi světové lídry a technologické inovátory ve spotřební elektronice, domácích spotřebičích a mobilních komunikacích. Regionální pobočka LG Electronics CZ patří na českém a slovenském trhu mezi přední hráče v prodeji spotřební elektroniky. Nabízené portfolio LG na českém trhu je rozděleno do pěti kategorií: Spotřební elektronika, Domácí spotřebiče, Klimatizační jednotky, Mobilní telefony a Informační technologie. Česká pobočka LG Electronics byla založena v roce 2003, o dva roky později přibyla kancelář v Bratislavě.


LG Electronics CZ
logo LG Electronics CZ

LG Electronics, divize KLIMATIZACE Therma V Komerční klimatizace Klimatizace pro obytné budovy Získejte kontrolu nad teplotou prostoru, ve kterém pobýváte. Dopřejte správnou provozní teplotu také serverům a další počítačové technice ve vaší firmě. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.