logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelná čerpadla AC Heating - Informace pro bytové domy

Instalace tepelných čerpadel do bytových domů je aktuální téma, se kterým se na nás obrací čím dál více bytových družstev a SVJ. Připravili jsme proto možnost zpracování ekonomické analýzy zdarma.

Instalace tepelných čerpadel do bytových domů je aktuální téma, se kterým se na nás obrací čím dál více bytových družstev a SVJ. Připravili jsme proto možnost rychlého zpracování ekonomické analýzy zdarma.

Instalace tepelného čerpadla do bytových domů přináší cenu za vytápění a ohřev TUV 1GJ v rozmezí 270 – 320 Kč, při započtení všech poplatků za přívod elektřiny. Proto se bytové domy, které mají cenu od centrální výtopny vyšší, zajímají o možnost jak nakoupit teplo levněji. Příležitostí ke změně je okamžik, kdy dochází k navyšování ceny ze strany dodavatele formou podpisu nové smlouvy. Tento krok zpravidla přichází na řadu po topné sezóně, což je důvodem proč je tato tématika teď aktuální.

Na vzniklou situaci jsme reagovali a jsme schopni přichystat na základě vstupních dat ekonomickou analýzu, která potvrdí, zda se instalace tepelného čerpadla vyplatí. Z našich zkušeností víme, že instalace tepelného čerpadla obvykle je ekonomicky atraktivní v okamžiku, kdy cena za 1 GJ překročí částku 550,-Kč.

Velmi rádi Vám zpracujeme ekonomickou rozvahu, která bude zahrnovat Vámi poskytnutá data pro Váš konkrétní případ. Obraťte se na nás pomocí mailu info@ac-heating.cz, telefonu 775211408 nebo pomocí webového formuláře na našem webu www.ac-heating.cz.

Za tým AC Heating
Ing. Lubomír Kuchynka

Tepelné čerpadlo AC Heating

AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.