logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zehnder - moderní a atraktivní řešení pro tepelnou pohodu

Zehnder nabízí designové radiátory, stropní systémy pro vytápění a chlazení, systémy pro čištění vzduchu a systémové řešení pro miktoklima interiéru.

Společnost Zehnder GmbH patří ke švýcarské skupině Zehnder Group AG, která má na evropském trhu vedoucí postavení v oboru radiátorů a která se etablovala na jednoho z vedoucích dodavatelů komfortních systémů větrání s rekuperací tepla. Společnost Zehnder nabízí energeticky účinná řešení pro komfortní a zdravé vnitřní klima: Od designových radiátorů až ke kompaktní energetické centrále, od systémů komfortního větrání prostoru až ke stropním sálavým panelům pro vytápění a chlazení.

  • Koupelnové radiátory Zehnder zabezpečí pohodu a teplo v koupelně, jsou ideální pro sušení ručníků a navíc nabízí atraktivní vzhled.

  • Specifikou nabídky pro bytové radiátory Zehnder jsou speciální tvary (např. provedení do oblouku, rohová a vícenásobně zalomená otopná tělesa) i provedení otopných těles.

  • Společnost Zehnder nabízí i nové radiátory beze změny připojení k modernizaci obytného prostoru a koupelny.


O dalších produktech pro větrání s rekuperací tepla, pro stropní chlazení a individuální řešení si poslechněte v přednášce Ing. Jiřího Štekra, vedoucího zastoupení pro ČR a SR, Zajímavosti z nabídky Zehnder




Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.