logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novinky v sortimentu Elektrodesign

Novinky v sortimentu 2011 - vytápěcí a chladicí jednotka s rekuperací a tepelným čerpadlem EHR 275 Ekonovent HP5, požární axiální ventilátory HGHT-V, detektor koncentrace CO2 ED-ISCO2 a elektronické regulátory otáček REP.

EHR 275 Ekonovent HP5
Rozšíření populárních rekuperačních jednotek EHR 275 o tepelné čerpadlo HP5 (typu vzduch/vzduch). Uživatel získá kompletní jednotku s topením/chlazením a rekuperací, s automatickou regulací a s jednoduchou obsluhou. Tepelné čerpadlo HP5 je také vybaveno elektrickým ohřívačem pro dotápění v extrémních klimatických podmínkách. Jako celek pak jednotka představuje nadstandardní větrací systém pro rodinné domy nebo menší kanceláře.

HGHT-V
Nástřešní axiální ventilátory speciální konstrukce pro odtah kouře a tepla, k dispozici v mnoha provedeních s odlišnými výkony (1,1 až 37 kW) a tepelnou odolností (F300/120 nebo F400/1200). Kvalitní provedení z válcovaného ocelového plechu upraveného žárovým pokovením s lopatkami z hliníkové slitiny.

ED-ISCO2
Detektor obsahu oxidu uhličitého ve vzduchu a prostorové teploty. Po překročení určité koncentrace CO2 (1000 ppm) začína signalizovat. Vybaven napájením z externího zdroje.

REP
Alternativa k oblíbeným a osvědčeným elektronickým regulátorům otáček REB. Jedná se o stejně kvalitní a spolehlivé elektronické regulátory otáček, avšak za významně příznivější cen.


ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.
logo ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.

Výrobce profesionální vzduchotechniky. Člen celosvětově působící skupiny vzduchotechnických výrobců a distributorů Soler & Palau Ventilation Group. Pro stavebnictví zajišťujeme dodávky centrálních větracích systémů s větracími jednotkami DUOVENT® ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.