logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dřevovláknitá izolace Best Wood: skvěle izoluje a hodí se všude

Ať už je to střecha, strop, stěna, podlaha nebo fasáda, izolace s přírodními produkty dřevovláknité izolace Best Wood bude vždy garantovat tepelný komfort a zdravé prostředí.

Reklama

Dřevovláknitá izolace Best wood je na našem trhu zastoupena společností TAUS s.r.o. a i v tomto případě se jedná o praktický produkt s výbornými parametry. Díky svým tepelně-technickým vlastnostem dobře vyrovnává teplotní výkyvy interiéru a v létě zabraňuje přehřívání budovy. Navíc je to přírodní, zdravotně nezávadný produkt.

K izolaci podlah a stropů je ideální dřevovláknitá deska FLOOR, která je podobně jako ostatní typy desek Best wood dostupná v různých objemových hmotnostech a v různých tloušťkách. Pro izolaci stěn je v nabídce hned několik typů desek: univerzální dřevovláknitá izolační deska MULTITHERM s nízkou hmotností a skvělou hodnotou tepelné vodivosti nebo pevná deska WALL, která je ideální pro kontaktní zateplovací systém (ETICS) zděných a dřevěných staveb. Deska TOP je odolná vůči vlivům počasí a je vhodná zejména pro izolaci střech. V konstrukci stropu nebo jako izolace mezi sloupky v obvodových konstrukcích se skvěle hodí elastická výplňová tepelná izolace FLEX. A pro zateplení špatně přístupných míst na střechách, v podkroví, příčkách, či stropech je předurčena foukaná izolace AIRFLEX.

Dřevovláknitá izolace Best Wood
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.