logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kancelářská budova Postępu 14 developera HB Reavis získala certifikát BREEAM „Excellent“

Postępu 14 se stal v pořadí třetím projektem HB Reavis ve Varšavě, který získal tento certifikát. Po dokončení nabídne budova více než 34 000 m2 pronajímatelné plochy.

Jedním z hlavních aspektů šetrného přístupu k životnímu prostředí a zvýšení komfortu zaměstnanců je nejmodernější systém kontroly ovzduší v budově.

Množství vzduchu v kancelářích bude díky tomuto systému o 35 % vyšší než je běžný standard, což představuje nejenom vyšší pracovní komfort, ale i značné finanční úspory. Každá místnost v komplexu bude navíc vybavena samostatnou regulací teploty. Budova rovněž nabídne nejmodernější vysokorychlostní výtahy s LED osvětlením a s brzdným systémem s opětovnou regenerací takto získané energie.

Pro nájemce budou v areálu k dispozici dobíjecí stanice pro elektromobily. Mezi další šetrná řešení patří úpravna dešťové vody zadržené v retenčních nádržích, která je dále využívána při technologických procesech, např. pro zvlhčování vzduchu nebo pro zavlažování zeleně v administrativního komplexu.

„Budovy šetrné k životnímu prostředí jsou pro HB Reavis standardem. Kromě toho, že nájemcům nabízíme šetrnou budovu se špičkovým moderním designem, dbáme i o maximální pohodlí pro každodenní využívaní prostor, což je dnes pro většinu nájemců stejně důležitý požadavek jako je výrazná úspora nákladů,“ řekl Stanislav Frnka, CEO HB Reavis Poland.

Kancelářská budova Postępu 14 - vizualizaceKancelářská budova Postępu 14 - vizualizace
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.