logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Certifikované výrobky společnosti CIUR pro Novou Zelenou úsporám

Certifikaci má mimo jiné tepelně akustická izolace CLIMATIZER PLUS SVT 1705 a 1708, zateplovací fasádní systém s odvětrávanou mezerou SVT2289, tepelné čerpadlo SANYO SHP-C45DEN a další produkty.

certifikované výrobky CIUR a.s. pro Novou zelonou úsporám epelně akustická izolace CLIMATIZER PLUS SVT 1705 a 1708, zateplovací fasádní systém s odvětrávanou mezerou SVT2289, tepelné čerpadlo SANYO SHP-C45DEN

Nikdy nebylo tak výhodné provést zateplení Vašeho domu jako nyní! Je tomu nejen díky příznivým cenám stavebních izolací, ale také díky možnosti získat od státu dotaci v rámci programu Nová zelená úsporám. Společnost CIUR a.s. není tomuto dění stranou a má své výrobky, technologie a aplikační firmy v systému registrovány. Tým odborníků naší společnosti a široká řada certifikovaných aplikačních firem po celém území ČR jsou připraveny Vám pomoci s vyplňováním dokumentů a zastoupit Vás v dalším řízení při zajištění dotace. Využijte našich kvalitních, ekologických a cenově dostupných výrobků a zateplete svůj domov ještě dnes!

1. ZÁKLADNÍ INFORMACE O PROGRAMU NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM
- Soupis informací o dotačním programu Nová zelená úsporám.
2. CERTIFIKOVANÉ VÝROBKY SPOLEČNOSTI CIUR a.s.
- Zde naleznete seznam našich výrobků registrovaných v programu Nová zelená úsporám, jejich kódy a způsoby použití.
CIUR a.s.
logo CIUR a.s.

CIUR a.s. je firmou, která patří v oblasti výroby kvalitních celulózových vláken z recyklovaného papíru mezi evropskou a světovou špičku. Ve výrobním závodě v Brandýse nad Labem zpracovává 30 tisíc tun druhotných surovin ročně.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.