logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Jednopokojové rekuperační jednotky Lindab

Jednopokojové rekuperační jednotky Lindab, ilustrační obrázek, fotolia

Jednotky se snadno instalují a udržují, jsou ideální pro odstranění vnitřní kondenzace a odstranění růstu plísní v domácnosti. Jednotky VENTO-EXPERT A50-1-W lze ovládat pomocí panelu, IR dálkovým ovládání či pomocí Wi-Fi připojení a aplikace. Pomocí Wi-Fi může komunikovat i více jednotek mezi sebou.

Jednopokojové rekuperační jednotky s keramickým výměníkem zajišťují efektivní a energeticky úsporné větrání jednotlivých místností v bytech, domech, chatkách, společenských a obchodních prostorech. Snadno se instalují a udržují, ideální pro odstranění vnitřní kondenzace a odstranění růstu plísní v domácnosti. Snižují tepelné ztráty způsobené větráním v důsledku zpětného získávání tepla. Vlhkostní rovnováha a regulovaná výměna vzduchu vytvářejí individuálně řízené mikroklima.

  • Průtok vzduchu až 50 m3/h - 14 l/s. Účinnost rekuperace až 92 %

VENTO-ECOA50-PRO, VENTO-A50-Pro a VENTO-EXPERT A50-1-W


Vlevo VENTO-ECOA50-PRO, uprostřed VENTO-A50-Pro určená pro instalaci do tenké zdi. Vpravo VENTO-EXPERT A50-1-W s ovládáním WIFI.
  • U VENTO-ECOA50-PRO, VENTO-A50-Pro ovládací panel propojený kabelem s jednotkou.
  • VENTO-EXPERT A50-1-W - jednotky lze ovládat pomocí panelu ze strany předního krytu nebo IR dálkovým ovládání či pomocí Wi-Fi připojení a aplikace v chytrém telefonu. Pomocí Wi-Fi může mezi sebou komunikovat několik jednotek.

SR700

SR700

Intenzivní rychlost“ (Automatická) slouží k rychlému odstranění nadměrného množství špatného vzduchu, vlhkosti a nebezpečných hladiny oxidu uhličitého z domova (nutnost instalovat čidla). Instalace je možná pro tloušťku stěny: min. 305 mm - max. 700 mm.

  • Průtok vzduchu až 60 m3/h - 17 l/s. Účinnost rekuperace až 94 %
  • Ovládání: LED diody
  • Instalace je možná pro tloušťku stěny: min. 305 mm - max. 700 mm

Lindab Ventilace
logo Lindab Ventilace

Nabízíme kompletní sortiment zahrnující VZT jednotky, požární klapky, čisté prostory, potrubní systémy, distribuční elementy, indukční jednotky, pasivní stropy a další příslušenství pro vzduchotechniku.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.