logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Podzimní dávka inspirace na veletrhu FOR INTERIOR

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost a seznamte se s aktuální nabídkou českých i zahraničních výrobců nábytku, interiérů a bytových doplňků. Ti se představí v rámci jubilejního 10. ročníku mezinárodního veletrhu FOR INTERIOR, který proběhne v podzimním termínu 4.–7. 10. 2018 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.


Již tradičně se můžete těšit na širokou škálu sedacího nábytku, interiérových zařízení a vybavení. které nabídnou ukázku nejnovějších trendů.

Nově v rámci stoupajícího zájmu o oblast spaní zde bude vytvořena ZÓNA KVALITNÍHO SPÁNKU, kde se budete moci kromě komplexně představeného sortimentu seznámit i s nejnovějšími trendy nebo si poslechnout rady od odborníků z oblasti kvalitního a zdravého spánku.

Další zajímavostí bude zaměření na recyklovaný a renovovaný nábytek. Po celou dobu veletrhu na vás čekají kreativní workshopy, přednášky či atraktivní soutěže. Podzimní FOR INTERIOR stojí za návštěvu, a to nejen z profesního, ale hlavně osobního hlediska.




Charakteristika:

Veletrh FOR INTERIOR je největším veletrhem nábytku v ČR.
Kde: PVA EXPO PRAHA, Letňany
Kdy: 4.–7. 10. 2018
Odkaz: www.forinterior.cz


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.