logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

AERMAX PLUS: vysoce ekonomické a spolehlivé ohřívače vzduchu s úsporou 30 %

Jedinečnost, dlouhá životnost a nízké provozní náklady to je PLUS od 4heat

Ohřívače PLUS firmy 4heat, navržené ve speciálních laboratořích pro výzkum a rozvoj, využívají pokročilých technologií premixových hořáků a propracovaného elektronického ovládání. Elektronická karta ohřívače PLUS reguluje potřebný výkon v závislosti na skutečných tepelných požadavcích. Na ohřívačích je instalováno čidlo, které řídí modulaci plamene v závislosti na následujících parametrech: výška ohřívaného prostředí, pozice a množství ohřívačů a uživatelem nastavená požadovaná teplota. Teplota vzduchu ohřívaného ohřívači PLUS je díky tomu mnohem menší než u ohřívačů s pevným výkonem nebo jiným řízením výkonu. V důsledku toho dochází k poklesu tepelné stratifikace a ve srovnání s klasickými ohřívači bez modulace až k 30procentní úspoře energie. Oproti standardním produktům jde o jedinečný výsledek.

Čisté spalování

Hořák, který předmixuje směs vzduchu a plynu, spolu s modulačním zařízením tepelného výkonu způsobují:

  • Nulové emise oxidu uhelnatého (CO = 0)
  • Velmi nízké emise oxidů dusíku, méně než 30 částic na milion (NOx < 30 ppm)
  • Nízké emise oxidu uhličitého, výplývající z vysoké účinnosti spalování a ze snížení spotřeby paliva, které je dosaženo díky modulaci tepelného výkonu.

Pokles stratifikace teplého vzduchu

Vysoký průtok vzduchu, průběžná modulace tepelného výkonu a řádné mísení vzduchu v místnosti umožňují získat ohřívačům PLUS nízkou hodnotu vertikálního gradientu teploty vzduchu ve výši 0,5 °C/m.

Až 30% úspora paliva!

Vysoká účinnost spalování, až 94 % (podle LHV), kontinuální modulace tepelného výkonu a minimalizace stratifikace teplého vzduchu umožňuje úsporu paliva až 30% ve srovnání s tradičními „ON-OFF“ nebo 2stupňovými ohřívači.

Mezinárodní společnosti v oblasti automobilového průmyslu, výroby, skladů, obchodních center a supermarketů, v různých zemích jako jsou Česká a Slovenská republika, Itálie, Německo, Francie, Holandsko a Belgie, dosáhly výběrem plynových ohřívačů PLUS spolehlivého vytápění. Dále také dosáhly úspory energie a snížení emisí, s cílem zvýšit hodnotu své značky v souvislosti s ochranou životního prostředí.

Ohřívače PLUS jsou vyráběny pomocí nejmodernějších technologií, např. svařování automatizovanými roboty. Jakost produktů je certifikována nezávislou mezinárodní Evropskou zkušební organizací Gstec-Kiwa s laboratořemi v Nizozemsku. Skupina inženýrů a moderní 3D CAD systémy pomáhají APEN GROUP a 4heat k rozvoji a udržování té nejvyšší kvality produktů.

Ohřívače PLUS jsou také certifikovány dle přísných Švýcarských norem SVGW /SSIGE (Švýcarský institut plynárenského průmyslu), což ukazuje vysokou kvalitu a spolehlivost.


4heat s.r.o.
logo 4heat s.r.o.

Řešíme komplexně vytápění a chlazení průmyslových hal (sklady, autosalony, výroby,...) a domácností. Projekt zajišťujeme na klíč = konzultace, projekt, montáž a servis. Výhradní zastoupení pro ApenGroup a Carlieuklima. Pro domácnosti (rodinné domy a byty) ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.