logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Zateplení ještě nikdy nebylo tak EASY

Podle průzkumu při zateplování svépomocí vede cesta zákazníka nejdříve na internet, kde sbírá potřebné informace a odtud do hobbymarketu, kde se snaží zorientovat v nepřehledné nabídce. Pak usedne znovu k počítači, kde si informace ověřuje. Knauf Insulation s konceptem EASY vychází zákazníkům maximálně vstříc; šetří čas i energii.


Knauf Insulation EASY v OBI

Ojedinělý a velmi jednoduchý přístup pro zájemce o zateplování svépomocí připravil Knauf Insulation ve spolupráci se sítí hobbymarketů OBI. Knauf Insulation EASY je ve všech 26 prodejnách OBI k dostání od 3. září letošního roku.

Zateplení je nejsnazší cesta, jak šetřit peníze a současně přírodu. Nyní je zateplování díky EASY doslova hračka. Nemusíte být zkušený praktik a přitom hned víte jakou izolaci, kam a jakým způsobem aplikovat,“ říká Romana Janošová, marketingová manažerka Knauf Insulation.


Současně se zahájením prodeje Knauf Insulation EASY budou spuštěny internetové stránky www.knaufinsulation-easy.cz, kde zájemci o zateplení svépomocí najdou veškeré informace přehledně na jednom místě, včetně užitečné kalkulačky, která doporučí nejvhodnější produkt, spočítá množství a cenu.

Knauf Insulation EASY


Knauf Insulation EASY v hobbymarketu OBI
  • Zahrnuje izolaci pro zateplení šikmých střech, vnějších stěn, vnitřních příček a podlah.
  • Jednotlivé aplikace jsou pro snazší orientaci barevně odlišeny. Zelená pro střechu. Modrá pro příčky, fialová pro fasádu, tmavě zelená pro podlahu.
  • Balení disponují jasným vyjádřením tepelných a akustických vlastností konkrétního druhu izolace.
  • Menší a lehčí balení usnadňuje manipulaci a dopravu z obchodu až domů.
  • Jednoduchý ilustrovaný návod přímo na obalu usnadní aplikaci a v obchodech nechybí ani navigační systém, průvodní letáky a návody.

Snadno a navíc ekologicky

Produkty Knauf Insulation jsou vyráběny z obnovitelných, hojných anebo recyklovaných zdrojů. Příkladem je dřevo v dřevěné vlně, kámen v kamenné minerální vlně, nebo recyklované sběrné sklo u skelné minerální vlny. Světově unikátní a ekologicky šetrná technologie pojiva ECOSE® Technology používaná při výrobě skelné vlny Knauf Insulation je založena na rychle obnovitelných materiálech namísto petrochemického základu, výrobek tak zanechává výrazně nižší ekologickou stopu. Izolace vyrobená touto technologií neobsahuje žádné formaldehydy, fenoly, akryláty ani žádná umělá barviva či bělidla.


EASY podlaha

EASY příčka

EASY fasádní deska

EASY střecha pod krokve

EASY střecha

EASY střecha mezi krokve

Více na: www.knaufinsulation.cz


KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.