logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Inovace pro domov: Foukaná izolace změní pohled na zateplení

Foukaná izolace Knauf Supafil LOFT 045 se stává klíčovým hráčem na poli zateplení domů. S její schopností minimalizovat tepelné mosty a eliminovat sesedání poskytuje majitelům domů spolehlivé a efektivní řešení pro dlouhodobou úsporu energie.

Knauf Insulation, lídr v oblasti inovativních stavebních materiálů, poskytuje svým zákazníkům efektivní řešení pro zateplení domů díky své foukané izolaci Knauf Supafil LOFT 045.

Tato minerální foukaná izolace ze skelné vlny, vyráběná z panenského vlákna bez pojiva, se již poměrně dlouho osvědčuje na trhu. Jiří Hiemer, marketingový ředitel Knauf Insulation, zdůrazňuje její klíčové výhody: „Knauf Supafil LOFT 045 je synonymem spolehlivosti a efektivity. Jeho schopnost eliminovat tepelné mosty, minimalizovat sesedání na méně než 1 % a dlouhodobě udržovat svou objemovou stabilitu zajišťuje nejen vysokou tepelnou izolaci, ale i dlouhodobou účinnost izolace, což přináší maximální komfort pro majitele domů.

Foukaná izolace Knauf Supafil LOFT 045 nabízí nejen vysokou tepelnou izolaci, ale také snadnou aplikaci a flexibilitu v použití. Díky svému minerálnímu složení je ekologicky šetrnou volbou pro udržitelné zateplení domů. Další významnou výhodou foukané izolace, jako je Knauf Supafil LOFT 045, je její schopnost nezapojit se do procesu hoření. Tato vlastnost je klíčová pro bezpečnost domova a jeho obyvatel. Majitelé domů tak mohou mít jistotu, že jejich zateplení nejen poskytuje vysokou tepelnou izolaci, ale také přispívá k ochraně jejich majetku a bezpečnosti.

Naše foukaná izolace je ideálním řešením pro majitele domů, kteří hledají efektivní a spolehlivý způsob zateplení svých nemovitostí,“ dodává Jiří Hiemer. Knauf Supafil LOFT 045 se tak stává osvědčeným partnerem pro modernizaci a zateplení domů, nabízejícím širokou škálu výhod pro své uživatele.

Pro více informací o foukané izolaci Knauf Supafil LOFT 045 navštivte webové stránky www.supafil.cz.


KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.