logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

ISOVER vydal nový Katalog výrobků

ISOVER vydal nový Katalog výrobků, který pomůže při výběru vhodného izolačního materiálu pro každou stavbu. Publikace je přehledně barevně rozdělena podle jednotlivých stavebních aplikací.


Čtenáři tak jednoduše najdou přímo jednu z osmi kapitol s produkty pro aplikaci, kterou hledají – šikmé střechy, příčky, obvodové stěny, podlahy, ploché střechy, vegetační střechy, dále technické izolace nebo extrudovaný polystyren. Každá kapitola je uvedena stručným vysvětlením podstaty dané aplikace, upozorněním na co si dát pozor, jaké se mohou vyskytnout problémy, co neopomenout při realizaci zateplení.

Katalog obsahuje kompletní přehled materiálů ISOVER prodávaný na českém trhu včetně doporučených minimálních a optimálních tlouštěk izolace pro jednotlivé stavební konstrukce, a to jak pro rekonstrukce, tak i novostavby standardních i pasivních domů, téměř nulových budov i domů Multi-Komfortních.

Správným návrhem a technickým provedením stavební konstrukce s použitím tepelné a akustické izolace lze dosáhnout významných úspor energií při provozu budov a zároveň zvýšit výsledný komfort pro uživatele.

Publikaci Katalog výrobků lze získat v tištěné podobě na pobočkách stavebnin nebo na vyžádání na info@isover.cz zdarma.

V elektronické verzi je publikace ke stažení na webových stránkách www.isover.cz.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER

ISOVER nabízí nejširší sortiment tepelných, zvukových a protipožárních izolací v té nejvyšší kvalitě na českém trhu: produkty z čedičové i skelné vlny, expandovaného polystyrenu a doplňky pro systémová izolační řešení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.