logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Veletrhy Střechy Praha a Solar Praha v novém čase a místě

Tradiční 14. odborný veletrh Střechy Praha a 8. specializovaná výstava Solar Praha mění termín i místo svého konání. Poprvé jsou návštěvníci obou akcí zváni do pražského veletržního areálu Letňany, jehož brány se jim otevřou v termínu 8. - 11. 2. 2012.

Pro změnu místa konání se pořadatel rozhodl z důvodu zachování kvality výstavního prostoru a služeb s tím spojených. Vzhledem k nejasné otázce nad dostavbou vyhořelé části Průmyslového paláce bylo rozhodnuto v rámci snahy o eliminaci problémů způsobených technickými nedostatky výstavního prostoru o přesunu do nové lokality.

Přesunem do Letňan se zlepší dopravní dostupnost pro vystavovatele i návštěvníky, nebude problém s parkováním, veletrh proběhne v moderních výstavních halách s moderním systémem topení. Zajištěna je bezproblémová logistika a též prostorné zázemí vstupní haly s kompletním vybavením (press centrum, bankomat, copy centrum, fax, internet, šatny, restaurace, kavárna, wc, 3 konferenční sály). Veletržní prostor v Letňanech má tedy ideální podmínky a zázemí pro pořádání výstav na světové úrovni.

Velmi příjemné budou pro vystavovatele jistě i nižší ceny služeb (přípojky elektřiny, vody, parkování) a cenové zvýhodnění větších výstavních ploch. Bonusem je oproti předchozím ročníkům jeden výstavní den navíc bez navýšení ceny za plochu. Veletrhy tedy proběhnout od středy 8. 2. do soboty 11. 2. 2012. Čtvrtý výstavní den (středa) je tedy zdarma!

Součástí veletrhů Střechy Praha a Solar Praha bude jako vždy kvalitní odborný doprovodný program, prestižní soutěže Zlatá taška a Zlaté slunce o nejlepší exponáty veletrhu, i soutěž MetalStar o nejlepší kovovou střechu a její detail realizovanou v roce 2011.
Významnou novinkou je souběžné konání veletrhů Střechy Praha a Solar Praha se 7. veletrhem dřevostaveb For Wood. Díky propojení těchto tří tradičních odborných výstav tak návštěvníci získají unikátní příležitost čerpat z informací a novinek více než 250 předpokládaných vystavovatelů na jednom místě.


Veletrh má podporu více odborných garantů, významným partnerem je portál TZB-info. Užší spolupráce bude např. s Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (ČKAIT). Na veletrhu budou poprvé k dispozici všem návštěvníkům služby Stavebního poradenského centra ČKAIT. Toto centrum poskytne návštěvníkům veletrhu bezplatně odborné rady z mnoha oblastí provádění a navrhování staveb se zaměřením na střechy, úspory energií a dřevostavby. Informace a odborné konzultace poskytují nezávislí odborníci z řad zástupců stavební fakulty ČVUT v Praze, Centra stavebního inženýrství a.s., VÚPS – certifikační společnosti Praha a mnoha dalších. Zároveň se ČKAIT, která sdružuje a na akci zve více než 28 tisíc odborníků, bude prezentovat samostatným stánkem.

Novinek k připravovanému 14. ročníku veletrhu Střechy Praha je mnoho, jejich cílem je pozvednout kvalitu a celkovou úroveň služeb jak pro vystavovatele, tak i pro návštěvníky.

Uzávěrka přihlášek za zvýhodněné ceny výstavní plochy je 31.10.2011.
Více informací naleznete na www.strechy-praha.cz


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.