logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tipy na stánky veletrhu Střechy Praha 2015

Nenechte si ujít množství novinek prezentovaných na stáncích letošního veletrhu Střechy Praha, který se koná na výstavišti PVA EXPO PRAHA Letňany ve dnech 22. – 24. 1. 2015. Řada z nich je přihlášena i do prestižní soutěže o nejlepší exponáty veletrhu – Zlatá taška 2015.

Reklama

LOMANCO Energo – automatické odvětrání střech - nová ventilační turbína využívá ke své činnosti více přírodních zdrojů. V době nedostatečného přísunu větru pomáhá k rotaci hlavice a tím k odvětrání střešních plášťů a interiérů přídavný motor, který je napájený fotovoltaickým panelem. Funguje zcela bez elektrické sítě. Celý automatizovaný proces odvětrání je možné regulovat inteligentním ovladačem. Tento revoluční systém zajistí trvalé odvětrání s garantovaným výkonem.
ABC – American Bohemian Corporation, s.r.o.
Hala 2, stánek č. 219


TEGALIT STAR - betonová střešní taška
Bramac střešní systémy spol. s r.o.
hala 3, stánek č. 318










Střešní výlez Versa WVD + PVC - pevný výlez z PVC nabízí v rozměru 55 x 85 cm. Ve standardu má vynikající výbavu: 1. polohovací profily pro položení krytiny nad výlez, 2. integrovaný límec hydroizolační folie, 3. okapnička, 4. zasklení dvojsklo, vnější tvrzené, 5. těsnící klín z pěny po stranách, 6. universální závěs levopravý, 7. olověná zástěra s bitumenem, 8. madlo s 3 polohami.
DACHSTAR s.r.o.
hala 2, stánek č. 241

Kingspan Optim-R - panel s vakuovou izolací (tj. vacuum insulation panel neboli VIP). Skládá se z mikroporézního jádra, z něhož je vyčerpán vzduch a které je uzavřeno a utěsněno v tenkém hermeticky uzavřeném obalu. Se svojí deklarovanou (dlouhodobou) tepelnou vodivostí 0,007 W/mK dosahuje výrobek až pětkrát vyšší izolační schopnosti oproti jiným, tradičním izolačním materiálům a až třikrát lepší izolační vlastnosti ve srovnání se stávajícími vysoce kvalitními materiály.
Kingspan a.s., divize Kingspan Izolace
hala 3, stánek č. 304

Izolační deska Kingspan Kooltherm K17 - izolační deska z rezolové pěny, která je opatřena na jedné straně povrchovou úpravou na bázi skleněné tkaniny a na druhé straně uzavřenou izolační hliníkovou fólií, na níž je sádrokartonová deska o tloušťce 12,5 mm. Produkt Kingspan Kooltherm K17 má součinitel tepelné vodivosti lambda 0,020 W/mK. Pomocí vnitřní izolace Kooltherm K17 lze zevnitř izolovat zdi i střechu. Izolační desky se díky snadné pokládce mimořádně hodí pro rekonstrukce.
Kingspan a.s., divize Kingspan Izolace
hala 3, stánek č. 304

GRACO Reaktor 2 - nová revoluční řada zařízení pro aplikace stříkáním polyuretanových a polyurea materiálů k provádění izolací. Graco Reaktor 2 umožňuje sledovat, ukládat a vyhodnocovat provozní údaje, přenášet je v reálném čase a vzdáleně takto nastavovat a řídit aplikační podmínky. Pro vlastní ulehčení řízení je možné si nastavit do paměti až 24 opakujících se chemických procedur.
Media CZ s.r.o. Liberec
hala 2, stánek č. 229

Terran Synus - betonová střešní krytina s vlnitým profilem, vyrobená z vysoce kvalitního barveného betonu s dvojnásobnou povrchovou úpravou, hmotnost 3,97 kg/ks, spotřeba 10 ks/m².
Mediterran Slovakia s.r.o.
hala 3, stánek č. 305



QR.15 - PREFA hranatý svod – rozšíření sortimentu hliníkového okapového systému PREFA
PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.
hala 3, stánek č. 303

Designo WDC i8. K RotoComfort - okno s automatickým otevíráním. Díky revoluční patentované technologii je otevírání unikátem na českém trhu. Nejde však o standardní automatické kyvné okno, které je v horní části otevíráno pomocí řetězu, ale okno výklopné. Lze ho ovládat různými způsoby. Výjimečnost dokazuje i to, že tento produkt již získal i několik ocenění na předních evropských výstavách.
ROTO střešní okna s.r.o.
hala 2, stánek č. 215

RotoQ - zcela nový typ střešního okna v sortimentu Roto. Je výrazně odlišné od stávající řady oken Designo. Vyznačuje se jednoduchou obsluhou i snadnou montáží. Zároveň se na něm objevuje mnoho detailů propracovaných k dokonalosti. RotoQ je okno s kyvným způsobem otevírání. Disponuje výbornými tepelně-technickými vlastnostmi. Již v základní verzi se zateplovacím blokem se dostává na hodnotu Uw=1,1 W/m²K, při Ug=1,0 W/m²K .
ROTO střešní okna s.r.o.
Hala 2, stánek č. 215

Solární střešní tašky - inovativní a esteticky pohledný systém vyvinutý ve spolupráci se švýcarskou firmou a s cihelnou Rapperswil Louis Gasser AG, který ve vysoké míře odpovídá komplexním požadavkům investorů, zpracovatelů a úřadů, s cílem umožnit instalaci fotovoltaiky na všech střechách, a to i tam, kde ochrana památek nebo komplexní tvary střech vyžadují náročná řešení. Uspořádání modulů tak zaručuje maximální výkon, aniž by mohly vrháním stínů vzniknout velké ztráty výkonu. Tento takzvaný hybridní systém využívá solární energii k současné podpoře vytápění a výrobě elektrického proudu.
Solární tašky
Hala 2, stánek č. 239

Střešní krytina SATJAM ROOF CLASSIC ALUMAT - velkoformátová střešní krytina ve tvaru imitace klasické střešní tašky, vyrobena z vysoce kvalitní slitiny hliníku Alumat, výrobce NORSK HYDRO.
SATJAM, s.r.o.
hala 3, stánek č. 308

Střešní krytina SATJAM GRANDE ALUMAT STUCCO -velkoformátová střešní krytina charakteristická mohutným obloukem, který připomíná klasickou „románskou tašku“. Výrobní materiál je slitina hliníku Alumat Stucco s nevšedním vzhledem. Výrobce NORSK HYDRO.
SATJAM, s.r.o.
Hala 3, stánek č. 308

Střešní balkon GDL CABRIO - střešní balkon – střešní okno skládající se ze dvou otevíravých částí. Horní část se otevírá spodní klikou vyklopením směrem ven, spodní část je výsuvná s integrovaným bočním zábradlím. Otevřením a vysunutím vznikne střešní balkon. Po zavření jsou opět obě okna přirozeně integrována do roviny střechy.
VELUX Česká republika, s.r.o.
Hala 2, stánek č. 202

Navštivte veletrh a jeho pestrý doprovodný program. Těšíme se na Vaši účast!

Realizační tým Střechy Praha, Solar Praha, Řemeslo Praha 2015

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.