logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Den stínicí techniky - 16. květen 2022

Jako každoročně, i letos se připravuje Svaz podnikatelů ve stínicí technice na svátek svého oboru - žaluzií, rolet, markýz, plisé, baldachýnů, japonských stěn, screenů, slunolamů a pergol.

Ing. Štěpánka Lubinová, výkonná manažerka Svazu podnikatelů ve stínicí technice, odpovídá v rozhovoru pro ESTAV.tv.
Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Svaz podnikatelů ve stínicí technice bude právě na Den stínicí techniky realizovat výuku na Střední odborné škole energetické a stavební v Chomutově, a to na témata Pohony pro stínicí techniku a Stínicí technika jako součást chytrého domu.

Jako každoročně také svaz díky příspěvkům našich členů poskytne stínicí techniku některému ze středisek péče o zdravotně postižené občany. Tentokrát to bude stínění v hodnotě 49.000 Kč pro Centrum hiporehabilitací Mirákl v Bohuslavicích nedaleko Telče. Všem dárcům tímto děkujeme!

A na co se můžete těšit u našich členů?

  • AL Pergoly s.r.o., Praha 5
    Speciálně pro Den stínicí techniky jsme připravili malý dárek. Ten obdrží zákazníci, u nichž zaměření pergoly (které je nezávazné a zdarma), proběhne právě v týdnu od 16. do 20. 5. 2022.
  • BECKER - motory s.r.o., Praha
    Na Den stínicí techniky jsme letos pro veřejnost připravili Den otevřených dveří.
  • HELUZ cihlářský průmysl, v.o.s., České Budějovice
    Kromě finanční podpory daru pro Centrum Mirákl, startujeme tento týden na FCB HELUZ Česko i soutěž Vyfoť stín. Výhrou bude designový gril/ohniště od renomované značky Fieldmann FZG 1020.
  • HOPA PLZEŇ s.r.o.
    Ve společnosti HOPA PLZEŇ s.r.o. si můžete celý týden začínající Dnem stínicí techniky (16.-21. 5. 2022) koupit rolety, žaluzie, markýzy, pergoly, závěsy, záclony, vrata a mnohé další se slevou ve výši DPH!
  • ISOTRA a.s., Opava Den stínicí techniky podpoříme aktualitami na firemním webu, na sociálních sítích a v našich NEWS pro zákazníky. Připojíme se také k daru pro Centrum hiporehabilitace Mirákl.
  • LABONA s.r.o., Rosice u Brna
    Na Den stínicí techniky jsme připravili soutěž, v níž půjde o zodpovězení 3 otázek (k pergole ARTOSI). Soutěž bude uveřejněna 16. 5. na blogu https://www.labona.cz/blog a bude probíhat až do 22. 5. 2022. Vylosovaný výherce získá aku vrtačku Trotec.
  • LOMAX & CO s.r.o., Bořetice
    K příležitosti Dne stínicí technicky, který proběhne 16. května 2022 nabídne společnost LOMAX svým zákazníkům mimořádnou slevu 15 % na závazné objednávky uskutečněné v týdnu od 17. do 23. května na celý sortiment stínicí techniky. Veřejnost budeme o události informovat na našich webových stránkách, blogu, Facebooku, PR články v mediálním prostoru a formou newsletterů.
  • Umbratec s.r.o., Kladno, www.umbratec.cz
    Na Den stínicí techniky tentokrát nabízíme slevu 10% na vlastní výrobky. Slevu mohou uplatnit koncoví zákazníci na objednávky uzavřené v týdnu od 16. 5. 2022.
  • VF typ s.r.o., Kolín
    V pondělí 16. května 2022 – na Den stínicí techniky – budeme zákazníkům k dispozici formou NIGHT SHOPPINGU. Otevřeno budeme mít až do 21.00 hodin a pro zákazníky máme připraven malý dárek!

Svaz podnikatelů ve stínicí technice - SPST
logo Svaz podnikatelů ve stínicí technice - SPST

SVAZ PODNIKATELŮ VE STÍNICÍ TECHNICE (SPST) je nástupnickou organizací SDRUŽENÍ VÝROBCŮ STÍNICÍ TECHNIKY A JEJÍCH ČÁSTÍ (SVST), které bylo zaregistrováno 1. října 2009. Účelem svazu je především sdružovat firmy, zabývající se oborem stínicí techniky, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.