logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Plochý kolektor pro využití sluneční energie Vitosol 100-W

Plochý kolektor Vitosol 100-F pro ohřev teplé vody a letních bazénů. Vitosol 100-F se vyznačuje nízkými pořizovacími náklady, vysokou provozní spolehlivostí a svou dlouhou životností.

Plochý kolektor pro využití sluneční energie Vitosol 100-W
Vitosol 100-W

Absorbér z měděného plechu se selektivním povlakem využívá sluneční záření mimořádně efektivně. Svou trvale vysokou účinností dosahuje vysokého zisku solární energie během celé své provozní doby. Absorbér je ochlazován sběrnou trubkou meandrovitého tvaru čímž je zabezpečen rovnoměrný a spolehlivý průtok celým kolektorem.

Rám kolektoru Vitosol 100-F je vyroben ze stabilního celoobvodového ohýbaného hliníkového profilu - bez úkosových zářezů a ostrých hran. Rám skla je vyroben z jednoho kusu, bez švů a samotné sklo je uloženo v pružném materiálu, který odolává všem povětrnostním vlivům a UV záření. Odolnost solárního krycího skla vůči krupobití je zde samozřejmostí! Tyto vlastnosti zabezpečují trvalou těsnost kolektoru.


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.