logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Prefabrikované schodiště Dennert – úpravy proti hluku, namrzání a požární bezpečnost

Přesně prefabrikovaná schodiště Dennert
Přesně prefabrikovaná schodiště Dennert

Schodiště může být již z výroby opatřeno kročejovou izolací, ochranou proti namrzání, ochranou hran, vyrobeno se zvýšenou pevností a odolností proti skluzu.

Prefabrikované schodiště Dennert – specifika a výhody

Přesně prefabrikovaná schodiště Dennert umožňují jednoduchou, bezpečnou a rychlou montáž. Výroba v moderní továrně za optimálních podmínek Vám garantuje nejvyšší úroveň přesnosti a ušetří nákladná bednění přímo na místě.
Schodiště Dennert jsou univerzálně použitelná a jsou vhodná jak pro vnitřní, tak i pro venkovní prostory. Pro venkovní schodiště používá Dennert beton se zvýšenou odolností proti mrazu.

Všechna prefabrikovaná schodiště Dennert se vyznačují vysokou mírou konečné úpravy a mají hladké podhledy. Na betonové schodiště Dennert lze položit jakýkoliv obklad – koberec, dřevo, přírodní kámen nebo dlaždice. I přes tuto rozmanitost nabízí Dennert také přímá schodiště s hladkým povrchem s různou povrchovou úpravou.

Můžete na stavbě ušetřit čas a peníze.

Prefabrikované schodiště Dennert s novou technologií ochrany před hlukem od fy Schöck

Domy s více nájemníky a domy s velkými schodišti jsou obzvláště citlivé na hluk. Ať jste projektant, stavebník či uživatel: s vysokou kročejovou izolací lze uspokojit nejrůznější požadavky.
  • Kompletní dodávka schodiště včetně izolačních prvků Schöck Tronsolen a spárových desek Schöck.
  • Na stavbě se pouze zabudují izolační prvky. Žádné dodělávky již nebudou třeba!
  • Schodiště je perfektně přizpůsobeno na konkrétní průběh spár a danou stavební situaci. Díky průběhu bez mezer a speciálně vytvořenému přesahu spárových desek nemají akustické mosty již žádnou šanci – a to napříč všemi řemesly.

1. Schodišťové rameno jako odhlučněné schodiště s prvkem Tronsole F příp. B a spárovou deskou PL, 2. Schodišťové rameno a mezipodesta jako odhlučněné schodiště, 3. Schodišťové rameno a mezipodesta i hlavní podesta jako odhlučněné schodiště, 4. Točité schodišťové rameno jako odhlučněné schodiště.

Zdroj: Montáž schodiště s Schöck Tronsole® typ F, B, L

Schodiště Dennert – varianty stupnic

  • Bezpečná nástupnice. Máte na výběr schody odolné proti oděru, se zvýšenou pevností a odolností proti skluzu.
  • Již žádné odklizení sněhu. Schodiště Dennert lze na přání vybavit ohřevem, nebude na něm již nikdy ležet vrstva sněhu.
  • Schodiště s ochranou hran – již ve výrobě mohou být do betonu zapuštěny ochranné profily hran, na přání jsou možné také sražené hrany bez ochranného profilu.
  • Zejména v komerčním objektu představuje hladké schodiště vizuální prvek.

Zleva: Bezpečná nástupnice, protimrazová úprava, schodiště s ochranou hran, vizuální prvek.

Protipožární ochrana u schodiště Dennert

Požadavky na požární ochranu hrají velkou roli ve veřejných budovách. Betonová schodiště odolávají ohni déle než dřevěná schodiště, navíc betonové schodiště snese použití požární vody.


Dennert Baustoffwelt GmbH&Co. KG
logo Dennert Baustoffwelt GmbH&Co. KG

Dennert Vám nabízí nejefektivnější sofistikovaný prefabrikovaný stropní systém (ne SPIROL) zaměřený na bytovou výstavbu. Do systému lze integrovat stropní topení/chlazení, vzduchotechniku, osvětlení atd. Nabízíme také největší výběr prefabrikovaných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.