logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Konference Rekonstrukce a provoz bytových domů 2021 – již příští týden a prezenčně!

Konference Rekonstrukce bytových domů
Konference Rekonstrukce bytových domů

Konference Rekonstrukce a provoz bytových domů 3.11. 2021 v Praze se blíží. Letos s podtitulem Nové povinnosti k elektromobilitě a vyúčtování vody a tepla. Zdroje financí z nových dotací.

Reklama

Kromě přednášek bude součástí konference i panelová diskuse. V panelové diskusi budou odpovídat přednášející i zástupci firem, které budou sortiment pro bytové domy představovat i v přednáškovém sále. Dotazy si můžete připravit již nyní a ihned po příchodu nebo v průběhu konference je vložit do elektronické aplikace. Co nestihneme na konferenci, zveřejníme následně v článcích.

PROGRAM + ONLINE PŘIHLÁŠKA NA KONFERENCI
3. listopadu 2021 / Masarykova kolej, ČVUT, Praha 6
7points, s.r.o.
Aalberts Hydronic Flow Control
Aliaxis Utilities & Industry
BDR Thermea (Czech Republic) s.r.o.
Domy sobě
IMI Hydronic Engineering
nVent RAYCHEM
Okna STABIL

logo-7points

7points, s.r.o.

Již více než 11 let zvyšujeme kvalitu vašeho bydlení. Realizujeme kompletní rekonstrukce a revitalizace balkonů a lodžií. Jejich prostor dokážeme rozšířit až o 80 cm.

Nemáte balkon? Nechte si ho přistavět! Nabízíme přístavbu betonových a ocelových lodžií, které se zcela přizpůsobí jakékoliv stavbě.

Kromě prodloužení balkonů a lodžií a jejich přístavby dále dodáváme:

  • Předsazené a vsazené balkonové a lodžiové zábradlí
  • Rámové a bezrámové zasklení balkonů a lodžií
  • Venkovní a vnitřní zastínění
  • Další příslušenství na balkony a lodžie

Nabízíme kompletní realizace na klíč pro SVJ a bytová družstva.

Kromě samotné realizace pro Vás zajistíme i široké spektrum doplňkových služeb, zajistíme výhodné a bezpečné financování a vypomůžeme s administrativou včetně vyřízení stavebního povolení.

Více informací najdete na webových stránkách nabalkone.cz

Těšíme se na Vás, tým společnosti 7points





logo-aalbertshydronicflowcontrol

Aalberts Hydronic Flow Control

Společnosti FlamcoComap jsou řadu let sesterskými firmami v rámci průmyslové skupiny Aalberts. Produktová portfolia obou společností se vzájemně doplňují, v produktových řadách je významná synergie, a proto vznikl klastr Aalberts Hydronic Flow Control, který nabízí ucelený program postavený na inovativních a moderních technologiích.

Společnost Flamco je zaměřena na efektivitu a bezpečnost hydraulických soustav, je rovněž specialistou na vybavení kotelen, kompaktní předávací stanice a čerpadlové skupiny. Společnost Comap se specializuje na rozvody, vyvažování hydraulických rozvodů a plošné vytápění. Kombinací těchto produktů a služeb vzniká velmi moderní a komplexní portfolio řešení „od zdroje po spotřebič“.

V rámci letošní konference představí Flamco svou novinku pro měření spotřeby tepla v bytech – ultrazvukové kompaktní měřiče tepla a chladu LogoplusSonic. Ultrazvuková technologie měření průtoku zajišťuje dlouhodobě přesné měření, které není ovlivňováno nečistotami v systému.

Comap prezentuje jedinečné řešení pro radiátory s integrovaným ventilem – dynamické H-moduly AutoSAR, které zajišťují konstantní průtok radiátorem bez ohledu na tlakové poměry v soustavě.



logo-aliaxis

Aliaxis Utilities & Industry

Odhlučněný odpadní systém dBlue pro zvýšení akustického standardu domu


Jako specialisté na odpaní potrubí Vám představíme jeden z našich odhlučněných odpadních systémů dBlue 16 dB. Je ideální pro použití všude tam, kde je vyžadován vysoký akustický standard za přijatelné náklady. Využívá se pro bytové domy, hotely, lázně, nemocnice, multifunkční objekty a další budovy. Velmi často je využíván při rekonstrukci panelových domů. Využívá se také pro dešťové svody gravitačního odvodnění střechy.

  • Snížení hluku uvnitř budovy až na 16 dB při 4 l/s
  • Plně kompatibilní s dimenzemi HT odpadů
  • Řešení také pro panelové domy – speciální panelákové odbočky
  • Ventilační tvarovka pro výškové budovy
  • Ideální pro stoupačky
  • Těsnící svorky pro dosažení lepší těsnosti, a to i při tlaku až do 2,5 bar

Přijďte si prohlédnout odpadní potrubí a tvarovky, převzít materiály a podklady a pohovořit s našimi zástupci o tom, co Vás na rekonstrukci odpadních potrubí zajímá.

Co můžeme nabídnout SVJ a investorům?

  • Poradenství ve fázi projektování
  • Zařazení produktů v databázi ÚRS a RTS pro tvorbu rozpočtů
  • Rychlé zpracování cenové nabídky a pružná reakce na případné změny
  • Spolehlivé a včasné dodávky materiálu
  • Technická pomoc při montáži a kontrola instalace
  • Montážní návody, certifikáty a prohlášení o shodě ke stažení na webových stránkách

logo-bdrthermea

BDR Thermea (Czech Republic) s.r.o.

Společnost BDR Thermea CZ s.r.o. představí novou řadu stacionárních kondenzačních kotlů De Dietrich Elidens C140, jako ideální řešení pro generační výměny kotlů v bytových domech. Výkonový rozsah a systémové řešení kaskádového zapojení nalezne uplatnění ve všech myslitelných případech.

Sortiment dále doplňují malé závěsné kondenzační kotle, tepelná čerpadla, klimatizační jednotky a nově také rekuperační jednotky BAXI.

Těšíme se na osobní setkání


logo-domysobe

Domy sobě

Solární panely, úspory a chytré technologie i pro činžáky a paneláky

logo-domysobe

Domy sobě už přes rok pomáhají stávajícím bytovým domům, aby byly úspornější, bezpečnější a příjemnější pro život. Díky zázemí společnosti Veolia nabízíme celou škálu různých řešení, z nichž si SVJ a bytová družstva mohou vybrat přesně ty, které potřebují. Navíc poskytujeme i výhodné financování a dokážeme zařídit dotaci z programu Nová zelená úsporám.

Na konferenci se s vámi rádi podělíme o naše zkušenosti. Ukážeme vám, jak mohou i starší bytové domy ušetřit až 35 % výdajů za elektřinu, když jim na střechu nainstalujeme solární panely. Vysvětlíme také, proč je výhodné sloučení odběrných míst do jednoho a o kolik to může celému domu zlevnit energii odebíranou z veřejné sítě. Představíme i další naše služby včetně dálkových odečtů, bezpečnostních čidel a chytré sítě Dominiq. Ty totiž dokáží i ze stoletého činžáku nebo normalizačního paneláku udělat dům, který je chytřejší, modernější a pohodlnější pro život než mnohé z novostaveb.



logo-imihydronicengineering

IMI Hydronic Engineering

IMI Hydronic Engineering působí celosvětově a má zkušenosti v oblasti regulace, vyvažování a udržování tlaku v soustavách vytápění a chlazení.

Ze statistických dat vyplývá, že průměrné stáří bytových domů v ČR je přes 50 let a v Praze ještě více. Z těchto dat vyplývá, že většinu bytových domů čeká částečná či úplná rekonstrukce, která se týká hlavně zateplení a výměny oken. Aby se po zateplení dosáhlo požadovaných úspor tepla, je nezbytné provést po zateplení i úpravy a vyvážení soustavy vytápění.

Umíme připravit správný koncept pro jakýkoliv systém a nakombinovat produkty tak, aby zajistily správnou funkci soustavy a umožnily rychlé uvedení do provozu. Naší snahou je maximálně usnadnit všechny procesy od návrhu soustavy přes instalaci, vyvážení a zprovoznění až po regulaci soustavy. Maximalizovat tak její účinnost, snížit spotřebu energie a nákladů a zajistit nejen dlouhodobé zhodnocení budovy, ale hlavně spokojenost všem nájemníků. Naší vizitkou jsou úspěšné realizace po celém světě. Jsme pyšní na širokou nabídku našich kvalitních produktů a zavedené značky, ale největší síla tkví v našich lidech. Jejich praktické zkušenosti, snaha pomoci a podpořit zákazníky při každodenním řešení projektů vytápění a chlazení je to, čím se odlišujeme.

IMI Pneumatex od roku 1909: Zařízení pro udržování tlaku v soustavě a pro kvalitu vody

IMI TA od roku 1897: Přední značka pro vyvažování, regulaci a pohony

IMI Heimeier od roku 1928: Ikona v termostatické regulaci



logo-raychem

nVent RAYCHEM

HWAT chytré a úsporné řešení rozvodů teplé vody včetně ochrany proti Legionelle

Systém udržování teploty teplé vody nVent RAYCHEM HWAT nabízí více výhod než tradiční systémy recirkulace teplé vody. Systémy HWAT snižují provozní náklady a snadno se navrhují. HWAT navíc nabízí účinnou ochranu proti Legionelle v rozvodech teplé vody.

Společnost v sobě spojuje vědomosti, odborné znalosti, produkty a služby předních obchodních značek. Pro komerční a bytovou výstavbu vyvinula pod značkou Raychem inteligentní systém udržování teploty teplé vody, který udržuje správnou teplotu vody ve všech částech budovy bez ohledu na její členitost. Tento inteligentní systém má nízké investiční náklady a jeho provoz je hospodárný a účinný. Univerzálnost spolu s rychlou a snadnou montáží je požadavkem kladeným na každý moderní systém dodávky teplé vody. Jednotrubkový systém HWAT a připojovací svorkovnice RayClic tyto důležité požadavky splňuje na 100 %. Samoregulační topný kabel kompenzuje tepelné ztráty a udržuje teplotu na požadované úrovni.




Řídicí jednotka HWAT–ECO s barevným dotykovým displejem zajistí úsporný provoz pomocí přednastavených a editovatelných programů s možností optimalizace pro každou budovu.


logo-oknastabil

Okna STABIL

MISTROVSKÁ PRÁCE – vyrábíme repliky původních špaletových oken včetně všech zdobných dřevěných prvků.

Jsme český výrobce oken. Naše okna se vykazují dlouhou životností a splňují vysoké nároky na energetickou úsporu díky vynikajícím izolačním vlastnostem. Nabízíme výhodný poměr ceny a kvality se zárukou 15 let. Okna STABIL spojují tradiční českou řemeslnou kvalitu a špičkové technologie. Zvukový útlum je až 45 dB. Špaletovými okny osazujeme především historické fasády starých vil a činžovních domů v původní zástavbě v centrech měst.

Na špaletová okna je možné získat granty a dotace. Můžete získat grant od MHMP (Magistrátu hlavního města Prahy) a dotaci NZÚ (Nová zelená úsporám). Nabízíme kompletní vypracování veškeré dokumentace pro podání žádostí a komunikaci s příslušnými úřady. Celková výše grantů a dotací dosahuje celkově až 65 % z investičních nákladů za pořízení špaletových oken.

Profily vyrobíme na míru vašich představ. Přiblížíme se i původnímu vzhledu oken, které musí zapadat do historické fasády. Vyrobíme také interiérové obložení, které dotvoří vnitřní prostor v okolí špalet, takže je výsledná podoba věrná původnímu stavu. Dodáváme žaluzie, rolety a sítě proti hmyzu ve špičkové kvalitě a v designu, který ladí s vašimi novými okny.





 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.