logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Balkónový systém Baumit Baumacol

Nezbytné pro úspěšné a správné provedení balkónové skladby je použití kvalitní dlažby, stejně jako vhodná volba hydroizolační, lepicí a spárovací hmoty.

Oblast balkónů, teras a lodžií je vzhledem k hydroizolacím, pokládce a spárování dlažeb jednou z nejrizikovějších oblastí v rámci lepení keramiky. Nezbytné pro úspěšné a správné provedení balkónové skladby je použití kvalitní dlažby, stejně jako vhodná volba hydroizolační, lepicí a spárovací hmoty.

Společnost Baumit nabízí certifikované systémové řešení, které přináší svou spolehlivostí, trvanlivostí a snadnou zpracovatelností dlouholetou životnost systému a spokojenost zhotovitele i investora.

Balkónový systém Baumit Baumacol tvoří materiály pro přípravu podkladu, hydroizolační, lepicí a spárovací hmoty doplněné o příslušenství – balkónovou okapnici, hydroizolační rohovou pásku.


Skladba systému Baumi Baumacol - balkonový systém
Skladba systému Baumi Baumacol - balkonový systém

Baumit Baumacol - na míru každé obkladačce
Baumit Baumacol - na míru každé obkladačce

Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.