logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Železniční tunel Ejpovice s elektrotvarovkami FRIALEN®

Podívejte se na fotografie ze zajímavé stavby, na kterou byly pro výstavbu požárního vodovodu dodány elektrotvarovky FRIALEN. Železniční tunel Ejpovice by měl být nejdelším železničním tunelem v ČR.

Tunel Ejpovice je železniční tunel stavěný na trati 170 Praha–Plzeň.
Stavba tunelu, započatá v roce 2013, je součástí modernizace západní části III. vnitrostátního tranzitního železničního koridoru. Smyslem stavby tohoto tunelu bylo především zkrácení železniční trati z Prahy do Plzně o 6,1 km a zkrácení doby přepravy až o 9 minut.
Po dokončení stavby by tunel se svojí délkou cca 4150 metrů měl být nejdelším železničním tunelem v České republice. Generálním dodavatelem stavby je sdružení Metrostav + Subterra, subdodavatel stavby požárního vodovodu je VODÁRNA PLZEŇ a.s.

Na tuto stavbu byly dodány elektrotvarovky FRIALEN a tvarovky na tupo pro výstavbu požárního vodovodu v dimenzích d 200 mm, 125 mm a 75 mm.






Podívejte se na další fotky ve fotogalerii.
Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.