logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Detektor kouře AIR

V případě nouze nebo nečekané události se počítá každá vteřina. Detektor kouře Air je spolehlivý pomocník pro upozornění a včasný alarm. Tento bezdrátový detektor je další v řadě Loxone Air produktů.

Reklama

Bezdrátový Loxone Detektor kouře Air zajišťuje profesionální měření přítomnosti kouře ve Vaší domácnosti. Důsledné 16-násobné měření přítomnosti kouře a spuštění alarmu při výskytu kouře. Při inteligentním měření kouře se počítá s výkyvy teplot.

Spolehlivý v případě nouze

Upozornění v případě přítomnosti kouře přes akustický alarm a blikající červenou LED diodou přímo na Detektoru kouře Air. Detektor kouře Air pracuje zcela samostatně. Znamená to, že je zaručena plná funkce alarmu i v případě výpadku elektrické energie.

Perfektní samostatný nebo integrovaný

Díky integraci Loxone Air Modulu může být Detektor kouře Air bez problémů spojen s Loxone systémem. V případě poplachu je bezdrátově poslán příkaz do Miniserveru, kde se spustí všechny bezpečnostní oznámení alarmu: pohyb žaluzií, spuštění nouzového osvětlení, zavolání na telefon.

Stav baterie

Součástí balení Loxone Detektoru kouře Air je baterie s dlouhou životností. Stav baterie je denně posílán do Miniserveru, a proto ho můžete vidět i ve vizualizaci. Jakmile se životnost baterie blíží ke svému konci, můžete být o tom informování díky Miniserveru a našim Cloud Services - zavoláním, e-mailem (Cloud mailer) nebo blikajícím světlem.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.