logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

VIAKOM dovozce a velkoobchod kamerových systémů na veletrhu Pragoalarm/Pragosec

V sortimentu VIAKOM naleznete více než 1000 vybraných komponentů CCTV. Nabízíme především kvalitní odborné poradenství a pečlivou volbu produktů, bezplatné školení a nadstandardní servis.

Reklama

Firma VIAKOM se zabývá dovozem a velkoobchodním prodejem komponentů průmyslové televize již od roku 1999. Díky úzké specializaci naší firmy pouze na CCTV techniku, vám můžeme nabídnout především kvalitní odborné poradenství a pečlivou volbu produktů.


Náš obchod najdete v těsném sousedství s centrem metropole a to na Praze 3, v Seifertově ulici na Žižkově, kde máme pro své klienty k dispozici pohodlné parkování po celou otevírací dobu od 8:30 do 16:30 každý všední den.

Předností individuálního přístupu vyškolených zaměstnanců obchodního oddělení firmy VIAKOM k zákazníkovi je odpovědná volba produktů od předních výrobců v oboru CCTV, nabídka technického řešení vašeho projektu v souvislosti s nákupem, prezentace technického zařízení „na živo“ formou zapůjčení, nebo možnost osobního zhlédnutí výstavních panelů, které jsou celoročně instalovány na naší prodejně.

Nespornou výhodou je i okamžitá dostupnost u většiny výrobků a to v důsledku velkých skladových zásob. Dáváte-li přednost pohodlnému nákupu přes internet, máme pro vás připraven e-shop vč. on-line informací o aktuálních nabídkách, přítomnosti zboží ve skladu, individuální ceně, technické podpoře, videoprezentaci, historii objednávek a faktur.


Záruční a pozáruční servis na vysoké technické úrovni je u nás samozřejmostí, zrovna tak jako bezplatné technické poradenství a školení v oboru CCTV.


Podrobnosti k celému veletrhu Pragoalarm/Pragosec:
Výstaviště Praha - Holešovice 5. - 7. 6. 2012
www.pragoalarm.cz
Otvírací doba veletrhu: 9 - 17 hod.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.