logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

FRIATEC zprovoznil nové logistické centrum v Mannheimu

Nový automatizovaný výškový sklad byl oficiálně uveden do provozu dne 10. listopadu 2015 za přítomnosti Dr. Petera Kurze, starosty Mannheimu, a Corrada Mazzacana, výkonného ředitele divize Aliaxis Utilities & Industry.

35 metrů vysoký, plně automatizovaný sklad byl postaven podle nejnovějších technologických norem a umožňuje skladovat až 12 000 palet. Expedované výrobky jsou nyní centrálně doručovány do sběrné a přepravní haly automatickými regálovými zakladači a dopravníkovými systémy.


Investicí 10,6 milionů EUR skupina Aliaxis zdvojnásobila skladovací kapacitu v Mannheimu. Logistické centrum společnosti FRIATEC bude fungovat jako distribuční centrála pro elektrotvarovky dodávané společnostem v rámci skupiny a cílem jeho vybudování je především významné zlepšení služeb pro zákazníky po celém světě.

Tento sklad plní kromě své logistické funkce také jednu speciální funkci – je to nový významný orientační bod města Mannheim díky své výšce a nočnímu umělému osvětlení.

 

Podívejte se na video o novém logistickém centru



Společnost FRIATEC AG je výrobcem elektrotvarovek pro spojování polyetylénového potrubí, technické a laboratorní keramiky a chemicky normovaných čerpadel. Jedná se o celosvětově významného dodavatele materiálu do stavebnictví a průmyslu. Základem úspěchu společnosti je vývoj inovativních řešení a dlouholeté zkušenosti z praxe. Společnost FRIATEC AG v Mannheimu zaměstnává okolo 850 lidí.

V České republice má společnost FRIATEC AG svého zástupce ze skupiny Aliaxis. Společnost Nicoll Česká republika, s.r.o. na náš trh dodává elektrotvarovky FRIALEN® a FRIAFIT® včetně svářecí techniky a montážního příslušenství. To vše pod divizní značkou Aliaxis Utilities & Industry.

Více na www.friatec.com a www.aliaxis-ui.cz


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.