logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Nová síť sklenářských firem nabízí pod značkou Glastetik komplexní služby v oblasti interiérových skel

Matelac Green Pastel a Lacobel Green Pastel
Matelac Green Pastel a Lacobel Green Pastel

Nová obchodní značka Glastetik byla na trh uvedena ke dni 1. listopadu 2018. Glastetik sdružuje několik českých sklenářských firem zabývajících se instalacemi designových skel v interiéru po celé České republice. Síť Glastetik nabízí komplexní služby v oblasti (nejen) interiérových skel, od zaměření po instalaci. Specializací sklenářských firem v síti Glastetik jsou skleněné obklady, dveře, dělicí příčky, zrcadla, rámování obrazů a další sklenářské práce jako například přesklívání oken.

Záruka nejvyšší kvality

Sklo se jako praktický, funkční, odolný, bezpečný, variabilní a designový materiál stalo nedílnou součástí architektury a stále častěji se objevuje v oblasti interiérového designu. Je často používáno ve složitých a náročných aplikacích, s čímž jsou spojené stále vyšší nároky architektů, projektantů a investorů na kvalitu montáže a především samotného výrobku. S tímto vědomím pracují zkušení sklenáři v síti Glastetik výhradně se skly ze skláren AGC. Společnost AGC Glass Europe je jednou z nejvýznamnějších skláren v Evropě. Inovativní skla AGC, která se vyrábí i v 5 českých závodech, jsou zárukou vysoké kvality. Na jejich vývoji a neustálém zdokonalování pracuje na 250 výzkumníků a inženýrů v belgickém výzkumném středisku AGC Technovation Centre. Glastetik nabízí širokou škálu skel, jejichž výroba probíhá průmyslově, pomocí nejmodernějších sklářských technologií. Projekt je založen na úzké spolupráci s interiérovými designéry a návrháři.

Komplexní sklenářské práce


V současné době je díky požadavkům na dokonalé provedení interiérů a inovacím v technologii výroby možné vyrábět nepřeberné množství druhů, tvarů a grafických úprav skel. Mezi sklenářské služby sítě Glastetik tak automaticky patří široké možnosti opracování skel na míru - řezání, broušení, vrtání a další.

Smluvními partnery sítě Glastetik jsou sklenářství po celé České republice, která usilují o vysokou kvalitu služeb a k požadavkům svých zákazníků přistupují individuálně.

Lacobel Black Classic a Planibel Dark Grey
Lacobel Black Classic a Planibel Dark Grey
Lacobel Red Dark
Lacobel Red Dark

Interiérová skla na míru od zaměření po instalaci

Do nabídky sítě Glastetik patří různé typy čirých, barevných, lakovaných, matovaných nebo vzorovaných skel, zrcadla, skla s potiskem nebo skla bezpečnostní a protihluková. Všechna tato skla jsou vhodná jak do rezidenčních, tak komerčních staveb a je možné je použít například v kuchyních, koupelnách, na dveře, příčky, schodiště či zábradlí, jako magnetické popisovací tabule nebo například jako výplň vestavěných skříní. Glastetik je navíc certifikovaným dodavatelem originálních skel Lacobel a Matelac ze skláren AGC.

Matelac T Moka a Lacobel T White Oyster
Matelac T Moka a Lacobel T White Oyster
Hotel Adriatic, foto Sinisa Gulic
Hotel Adriatic, foto Sinisa Gulic

Projekt odstartoval z Pařížské

Glastetik spatřil světlo světa 1. listopadu 2018 v luxusně a stylově zařízeném showroomovém bytě Pařížská 5. Součástí programu tiskové konference nebylo jen představení a slavnostní uvedení projektu na trh, ale také komentovaná prohlídka bytu s ukázkami realizací skel AGC v podobě velkoformátové multifunkční tabule z bílého matného skla v pracovně, černého zrcadla v šatně a bronzových matných lakovaných skel a bronzových zrcadel v kuchyni a příjemně posezení s hosty u občerstvení z exkluzivní bio cateringové dílny Šafrán.

Síť Glastetik představila hostům Petra Takáčová, manažerka sítě Glastetik a Klára Soukupová, specialistka na interiérová skla.
Síť Glastetik představila hostům Petra Takáčová, manažerka sítě Glastetik a Klára Soukupová, specialistka na interiérová skla.
Živá diskuze po oznámení oficiálního spuštění projektu Glastetik ve stylově zařízeném interiéru showroomového bytu s ukázkami realizací skel AGC
Živá diskuze po oznámení oficiálního spuštění projektu Glastetik ve stylově zařízeném interiéru showroomového bytu s ukázkami realizací skel AGC.

Navštivte stánku www.glastetik.cz

Podrobnější informace jsou k dispozici na zbrusu nových webových stránkách www.glastetik.cz. Najdete zde jak informace o všech nabízených sklech a možnostech jejich použití, tak řadu referenčních fotografií, první případové studie i kontakty na Glastetik partnery.


AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group
logo AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

Firma je součástí nadnárodního koncernu AGC Group a je největším výrobcem plochého skla ve střední a východní Evropě. Vyrábí ploché sklo zejména pro stavebnictví (exteriérové zasklení a interierové dekorace), automobilový průmysl a další odvětví (doprava, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.