logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vodou ředitelný nátěr od Weber prodlouží životnost podlah

I podlaha si zaslouží kvalitní péči. Vyzkoušejte inovativní novinku od firmy Weber – vodou ředitelný podlahový nátěr weberfloor color. Díky speciálním akrylátovým pojivům se jeho mechanické vlastnosti podobají epoxidovým materiálům. Na rozdíl od nich má nátěr webercolor jen jednu složku, a proto se snadněji aplikuje.

Vysoce odolný akrylátový nátěr weberfloor color se hodí jak do interiéru, tak pro exteriérové použití. Zajistí dlouhou životnost podlahám ve sklepě, garáži, technických místnostech nebo třeba na balkóně. Jednoduše jím přetřete beton, anhydrit, potěry i staré epoxidové stěrky.

Nátěr se na podlahu (a případně také na stěny) aplikuje ve 2 až 3 vrstvách. První vrstva se ředí až ze 30 % vodou a slouží jako penetrace, další vrstvy už tvoří neředěný krycí nátěr. Nepotřebujete přitom žádné speciální náčiní – postačí elektrické míchadlo a váleček nebo štětec.

weberfloor color – vysoce odolná akrylátová barva na podlahy


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.