logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Podlahové krytiny Aspecta HMTX - Mimořádná odolnost vůči opotřebení

Tyto inovativní podlahové materiály kombinují estetickou krásu s mimořádnou odolností a praktičností, což z nich činí ideální volbu pro širokou škálu aplikací v rezidenčních i komerčních prostorech.

Značka Aspecta je známá svým důrazem na kvalitu a inovace, a řada HMTX není výjimkou. Představuje nejnovější generaci vinylových podlah. Tato technologie spojuje to nejlepší z několika světů - odolnost vinylu, stabilitu laminátu a přirozený vzhled dřeva či kamene.

Podlahy Aspecta HMTX se vyznačují několika klíčovými vlastnostmi:

1. Mimořádná odolnost vůči opotřebení: Díky speciální povrchové úpravě jsou tyto podlahy extrémně odolné vůči škrábancům, skvrnám a opotřebení. To je činí ideálními pro vysoce frekventované prostory, jako jsou obchodní centra, hotely nebo kanceláře.

2. Voděodolnost: Na rozdíl od tradičních dřevěných podlah jsou podlahy Aspecta HMTX 100% voděodolné. To znamená, že je lze bez obav instalovat i v koupelnách, kuchyních nebo suterénech.

3. Snadná údržba: Díky své odolné povrchové úpravě vyžadují tyto podlahy minimální údržbu. Stačí je pravidelně zamést nebo vytřít vlhkým mopem.

4. Realistický vzhled: Pokročilé technologie tisku umožňují vytvářet dekory, které věrně napodobují vzhled přírodních materiálů, jako je dřevo nebo kámen. Každá deska má unikátní vzor, což přispívá k autentickému vzhledu podlahy.

5. Tepelný a akustický komfort: Podlahy Aspecta HMTX mají integrovanou podložku, která zlepšuje tepelnou izolaci a tlumí kročejový hluk. 

Instalace podlah Aspecta HMTX je rychlá a snadná díky patentovanému zámkovému systému. Tento systém umožňuje tzv. plovoucí pokládku, při které se jednotlivé dílce spojují k sobě bez nutnosti lepení k podkladu. 

Více informací


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.