logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Umíte správně pokládat dlažbu v provedení COLORMIX?

Pod názvem COLORMIX se skrývá stále oblíbenější barevné provedení dlažeb značky BEST. Aby však toto půvabné prolínání barevných odstínů na dlažbě vyniklo, je nutné dbát při pokládce pokynů výrobce.

Vzhledem k výrobní technologii mohou jednotlivá balení dlažby obsahovat pouze jednu barvu a pokládáním dlažby dle palet by došlo k nevhodným barevným shlukům. Z tohoto důvodu se během pokládky průběžně odebírá dlažba z vícero palet, a dokonce i vrstev na paletě. Jedině takovým promísením vznikne požadovaný efekt ideálního mixu barev.

Tím však záludnost dokonalé pokládky dlažby nekončí. Při kombinaci dlažebních kamenů více různých rozměrů je vhodné také zamezit vzniku dlouhých spár, které narušují záměr nepravidelné skladby. Vyplatí se náhodně odebírat jednotlivé kameny, nevytvářet pravidelné vzory a dávat pozor, aby vám na konci pokládky nezbývala dlažba pouze jednoho rozměru. 

Při zachování těchto jednoduchých zásad je možné docílit naprosto dokonalého výsledku. Ať už jste se rozhodli pro COLORMIX šedého nebo okrového spektra barev (ARABICA, BRILANT, ETNA, MOKA, SAND, SAHARA, PODZIM), nabídka dlažeb od společnosti BEST, a.s. je natolik široká, že nebudete mít problém sladit svůj dům a zpevněné plochy včetně teras do stejných odstínů.

Než se pro finální barevnou variantu rozhodnete, máte možnost si ji v reálu a na ploše prohlédnout v některé z rozsáhlých vzorkoven společnosti BEST, inspirovat se také můžete na best.cz.

Více informací


BEST, a.s.
logo BEST, a.s.

BEST, a.s. je jednou z největších firem na výrobu betonových stavebních prvků ve střední Evropě. Dnes BEST, a.s. vlastní 8 výrobních a prodejních areálů s 35 továrnami ve všech regionech Čech i Moravy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.