logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Průvodce výběrem akustických materiálů: Jak najít ten pravý pro váš prostor

Správná akustika závisí na materiálu i designu. S nesprávným materiálem je i nejlepší design k ničemu. Správný výběr je klíčový, proto je důležité volit kvalitní materiály s pomocí odborníků.

Moderní MDF je takový ten kouzelný vynález, který dělá divy ve vašem interiéru. Je to jako dřevo, ale naštěstí levnější a mnohem přizpůsobivější. Když se podíváte na tyto desky, máte možnost volby – laminace, natírání, dýha – co si jen přejete! A kdo by odolal hladkému povrchu bez nevzhledných vad? Ale pozor, v porovnání s pravým dřevem, MDF není tak odolné a má kratší životnost. Ale i přesto si našlo cestu do našich domovů, ozobí stěny a stropy s grácií. A víte co? Taky zvládne chodby a schodiště, a to bez potíží.

A co říct na Heraklit? Tohle není jenom nějaká obyčejná deska. Je to skvělá zvuková izolace, která je taky statečná – když se vznítí, spálí se na popel s minimálním dopadem. Tyhle panely jsou prostě skvělé pro místnosti, kde se snažíte udržet klid a mír, jako v kavárnách nebo v kinech.

A když mluvíme o ekologii, recyklovaný PET je jednoduše superhvězda. Tyto panely nejenže pohltí hluk, ale jsou i ohromně odolné a snadno se udržují. Navíc je jejich výroba ohleduplná k naší planetě.

A co takové kovy a textilie, ty taky mají svoje místo ve světě akustiky. Kovové panely jsou trvanlivé a efektivní, zatímco textilie dodají místnosti útulnost a pohodlí.

V závěru toho o zvukové izolaci víme víc než dost. A pokud potřebujete poradit s výběrem toho pravého materiálu, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro vás!

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.