logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Přijměte pozvání na praktická produktová školení Weber

Od února Weber vypisuje desítky termínů odborných školení pro stavební profese po celé České republice. Nechte se vést našimi odborníky. Představí vám nejen množství novinek ve Weber portfoliu pro rok 2024, ale také mnoho systémových řešení, detailních postupů a ulehčení pro vaši práci.

Můžete si vybrat z mnoha školení komplexních, ale také specializovaných a to např. na témata hydroizolačních systémů plochých střech či spodní stavby, zateplovacích systémů ETICS, podlahových systémů včetně epoxidových podlah a mnoho dalších.

Nabídka školení:

  • Praktické školení včetně aplikace vybraných materiálů (Weber fasády, podlahy...) – pro projektanty a architekty
  • Odborné školení – PUR systémy v praxi – hydroizolace plochých střech, teras a balkónů
  • WEBER ETICS – rozdělení systémů + kotvení, Weber podlahy – EPOXIDY, školení pro obchodní zástupce a obsluhu ve stavebninách
  • a mnoho dalších

Stačí se zdarma zapsat do Profiklubu, který je otevřený vášnivým domácím kutilům i profesionálům. Členství vám přinese taky další výhody: bezplatné zkoušení materiálů, přednostní technickou podporu nebo přístup k certifikačním školením.

Nemáte času nazbyt? Nehodí se vám žádný z termínů fyzických školení? Nechte se proškolit v našem 3D ONLINE ŠKOLICÍM CENTRU, které je vám k dispozici 24/7.

Více informací


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.