logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Japonská stěna – nádech jiné kultury

Japonskou posuvnou stěnu, roletu nebo chcete-li žaluzii, lze do interiéru umístit, nejen pokud chcete navodit lehce asijský styl bydlení. Jeden produkt může mít od dvou do pěti drážek, kde se může pohybovat až devět panelů.

Stahovat můžeme „japonku“ doleva, doprava nebo jako oponu, kdy jedou v jednom panelu dva panely a stahují se od sebe a k sobě. Látku můžeme mít stejnou pro celou stěnu, nebo střídat látek více, což umožňuje si s designem hrát ještě více. Ovládat ji lze šňůrou, tyčí, ale i motoricky. Samozřejmostí je výběr z mnoha typů látek. Japonskou stěnu lze stejně jako vertikální žaluzii použít také jako předělení místností. A stejně jako na látkovou roletu a vertikálu, lze i na japonku udělat na zakázku potisk látky na míru.

Více informací


ISOTRA a.s.
logo ISOTRA a.s.

ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie, předokenní venkovní rolety, látkové rolety, solární žaluzie, plisse, japonské stěny, screenové rolety, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.