logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Betonová dlažba ZDARMA k objednávce typového domu

Dům jedním tahem (DJT), oblíbený dodavatel montovaných domů z keramického betonu, připravil pro své budoucí zákazníky další lákavou nabídku.

Dům jedním tahem (DJT), oblíbený dodavatel montovaných domů z keramického betonu, připravil pro své budoucí zákazníky další lákavou nabídku.

K podpisu smlouvy na stavbu kteréhokoliv z typových domů z katalogu DJT získají zákazníci zároveň poukázku v hodnotě 10.000 Kč na odběr betonové dlažby nebo jiných zahradních prvků LiaStone. Jedinou podmínkou je objednávka domu “v typovém provedení“ bez klientských změn jako jsou např. úpravy oken, změna dispozice apod.

Na kvalitě typových projektů domů si Dům jedním tahem zakládá. Proto nejsou dodatečné úpravy projektů vůbec nutné, jak potvrzuje i vedoucí prodeje Dům jedním tahem Roman Ullmann. “Naše domy od začátku působení DJT připravujeme se zákazníky a troufnu si říct, že jsme je dovedli k dokonalosti. Proto značná část našich zákazníků nepotřebuje v typovém projektu provádět žádné úpravy. “

POUKAZ v hodnotě 10.000 Kč lze uplatnit na celý sortiment LiaStone:

  • betonové dlažby různých typů a barev
  • obrubníky a žlaby
  • svahové tvarovky pro okrasné stěny
  • ztracené bednění
  • prvky pro oplocení

Nabídka je časově omezena. Bližší informace k akčním nabídkách najdete DJT na webu www.dumjednimtahem.cz.

Více o nabídce


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.