logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Terasa od WPC - WoodPlastic skvěle ladí s rodinným domem i jeho okolím

Vhodně zvolená terasová prkna z dřevěného kompozitu dokážou podpořit atraktivitu domu i jeho okolí. Majitelé nemovitosti nedaleko Českých Budějovic si pro svou terasu vybrali prkna od WPC-WoodPlastic.

Členitý terén okrasné zahrady a originální dům akcentující přírodní materiály. O tom, kde by měla stát nová terasa, měli investoři jasno záhy. Náročnější to bylo s jejím výběrem. Materiál měl dobře vypadat, měl funkčně propojit objekt se zahradou, ale hlavně měl bez potíží obstát před běžnými vlivy počasí, a to vše jen s minimem údržby.

Rodina konzultovala své představy se stavebními odborníky a nakonec ukázala na dřevěný kompozit od českého výrobce WPC - WoodPlastic. Výběr nebyl snadný, na trhu je dnes celá řada prken z WPC, mnohdy ne zcela jasného původu. Co tedy rozhodlo? Především vstřícnost a pověst české firmy, která garantuje kvalitu každého prkna opouštějícího závod a nabízí na ně záruku až 25 let.

Vlastníci si vybrali odolná prkna WoodPlastic® Forest Plus v hřejivém barevném odstínu Cedar, který ladí s přírodní fasádou stavení. Montáž terasy profesionálně provedla prachatická společnost LIMA WOOD, certifikovaný partner výrobce prken. Atypická terasa byla náročná na instalaci, ale díky zvoleným prknům a citlivému návrhu působí výsledek přirozeně a přispívá k příjemnému pocitu z celého prostoru.

Další informace o produktech společnosti WPC - WoodPlastic, inspirativní fotografie a praktická doporučení najdete na www.woodplastic.cz.

Více informací najdete zde


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.