logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Exkluzivní služba AGC MyColour by Lacobel/Matelac

Jedná se o exkluzivní službu AGC, která zákazníkům umožňuje objednat nestandardní lakované sklo v provedení Lacobel (lesklý povrch) nebo Matelac (matný povrch) na základě jejich konkrétních požadavků na barvu.

Tato služba, která je k dispozici prostřednictvím zástupce AGC, Vám umožní popustit uzdu fantazie při individuálních požadavcích na design nebo vyjádření firemní identity. Zákazník si může objednat jakoukoli barvu výběrem přesné reference RAL nebo Pantone. Pokud zákazník nezná referenční kód RAL nebo Pantone, je možné získat požadovanou barvu předáním vzorku (kus látky, papíru, nebo jiné položky) zástupci AGC. Pokud je test úspěšný a zákazník schválí barvu, může obchodní zástupce zadat objednávku prostřednictvím CCC pomocí referenční barvy, kterou obdržel. Objednávky budou doručeny do pěti týdnů.

Pro více informací kontaktujte produkt manažera Petra Nováka, e-mail: petr.novak@eu.agc.com nebo navštivte web firmy AGC.


AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group
logo AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

Firma je součástí nadnárodního koncernu AGC Group a je největším výrobcem plochého skla ve střední a východní Evropě. Vyrábí ploché sklo zejména pro stavebnictví (exteriérové zasklení a interierové dekorace), automobilový průmysl a další odvětví (doprava, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.