logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Podlahové systémy fermacell® vs. lité podlahy? Výsledek ukáže nové video

Nové, přibližně tři a půl minutové video prezentuje hlavní výhody suchých podlahových systémů fermacell® ve srovnání s litými procesy, a to jak anhydritovými, tak betonovými.

Rychlá a jednoduchá pokládka podlah fermacell® je jednou z klíčových předností – vždyť finální podlahová krytina může být položena již po 24 hodinách, zatímco u litých podlah trvá schnutí řádově týdny (beton) až měsíce (anhydrit). Další předností je absence postupného zapínání podlahového vytápění, což také urychluje celou realizaci podlahy. Investor se může dříve stěhovat a realizační firma se v ušetřeném čase může věnovat dalším zakázkám.

U suchých podlah navíc úplně odpadají mokré procesy a všechny hrozby, které jsou s tím spojené – plísně, trhliny apod. Díky nízké výšce podlah fermacell® nabyde i vnitřní prostor místnosti. U vícepodlažních budov je výhodou i nízké zatížení konstrukce. Zcela zbytečné jsou také obavy z dodatečného sedání a praskání podlahy.

Práce s podlahovými systémy fermacell® je velmi jednoduchá a zvládne jí i šikovný domácí mistr, ale pokud investor preferuje dodávku na klíč, má k dispozici širokou síť prověřených realizačních firem. Samozřejmostí je i systémové řešení, u něhož jsou všechny součástí odzkoušené a kompatibilní.

Nové video najdete kromě kanálu youtube taktéž na stránkách fermacell.cz ve všech podsekcích Podlahy, jakožto i v přehledu všech montážních videí v sekci Řešení.


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.