logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

České terasy WoodPlasticŸ – celorepubliková síť partnerů a tisíce spokojených zákazníků

Terasy WoodPlastic ze středočeských Bukovan jsou vyráběny za pomoci americké laserové technologie ze směsi čistého dřeva a zdravotně nezávadného polyehtylenu PE-HD, který je 100% recyklovatelný.

Díky jejich vysoké kvalitě a také profesionální práci partnerů a montážníků společnosti WPC – WoodPlastic je oceňuje už více než 10 000 spokojených zákazníků po celém světě.

Prkna WoodPlastic odolávají všem rozmarům počasí – dešti, sněhu, mrazu i UV záření – jsou minimálně nasákavá a rezistentní vůči bazénové chemii i slané vodě. Na jejich protiskluzovém povrchu se netvoří třísky ani štěpy a díky plnému profilu se nekroutí, nedrolí a nelámou.

Dřevoplastová prkna od společnosti WPC – WoodPlastic nejsou o kompromisech, a proto patří k nejlepším na trhu. Ale to, co dělá z nabídky českého výrobce jedinečnou záležitost, jsou jeho terasová centra, certifikovaní partneři a zruční montážníci.

Zkušení profesionálové vás osobně a bezplatně navštíví kdykoli a kdekoli v ČR. Pomohou vám vybrat nejvhodnější prkna, zdarma vypracují návrh terasy a předběžnou kalkulaci a seznámí vás s podrobnostmi montáže.

Kontaktujte nás nebo navštivte některé z našich terasových center, vybírejte z velkého množství různých druhů povrchů prken příjemných na dotyk a z přirozeně působících barevných odstínů a přesvědčte se o přednostech teras WoodPlastic osobně.


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.