logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Centrální regulace podlahového topení = snížení provozních nákladů

Vyměňte starou regulaci Vašeho podlahového topné za novou a ušetříte na provozních nákladech.

Dnešní požadavky většiny uživatelů na regulaci topení jsou úplně jiné, než tomu bylo v minulosti. V dnešní době, kdy se téměř vše připojuje na internet to není ani v oblasti regulace jiné.

Moderní regulační systémy jsou připojeny k internetu. Uživatel je může kontrolovat, nastavovat a obsluhovat skrze mobilní aplikaci v reálném čase. Naše firma nabízí svým zákazníkům regulační prvky značky Danfoss a to systém Devilink a DeviSmart. Systém Devilink se hodí spíše na rozsáhlejší objekty, regulace DeviSmart se vyplatí i pro jedno regulované místo - např. spínání topení na chalupě.

Ve většině případů lze tyto nové regulační systémy připojit do stávajících rozvodů, tzn. nahradit starou regulaci za novou - centrálně ovládanou. Regulace Devilink se hodí i na teplovodní systémy !!!

V případě, že uvažujete o výměně regulace podlahového topení za novou, nebo plánujete úplně nové topení do vašeho objektu, neváhejte nás kontaktovat - máme s tímto dlouholeté zkušenosti.


Elmaterm s.r.o.
logo Elmaterm s.r.o.

Instalujeme tepelná čerpadla, klimatizace a fotovoltaické elektrárny včetně nabíjecích stanic pro elektromobily. Dále dodáváme samoregulační topné kabely a topné rohože. Instalujeme vytápění okapů a střech, dále ohřev potrubí a venkovních ploch proti ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.