logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Obklady a dlažba Boost mají pozvednout interiéry

Nová série prémiového výrobce obkladů a dlažeb Atlas Concorde s názvem Boost si klade za cíl „boost“, tedy zesílit, podpořit a pozvednout interiér.

A daří se jí to opravdu náramně. Industriální cementové odstíny dodávají interiérům moderní vzhled, minimalistický nádech a velmi dobře se kombinují s nestárnoucím dřevem i současnými industriálními prvky.

Industriální obklady a dlažby série Boost nabízejí pestřejší paletu než padesát odstínů šedi. Nejsvětlejším odstínem je uhrančivá cementová bílá, která je pro své jemné odstíny vhodná spíše do menších prostor. Kouřová, perlová, klasická šedá či asfaltová. Všechny tyto odstíny jednoznačně říkají, že série Boost značky Atlas Concorde překročila hranice koupelny a uplatní se v celé řadě rezidenčních prostor. Unikátní minimalistický koncept vnese do obývacího pokoje, blýskne se v přijímací hale a v industriálním stylu podpoří přemýšlení ve vaší pracovně.

Pokud vás stylové odstíny cementové okouzlily, přijďte si celou sérii Boost prohlédnout do koupelnového studia Keraservis v Praze, Brně či Ostravě. Koupelnoví specialisté se vám budou rádi věnovat a pomohou vám s výběrem nejvhodnějšího materiálu pro vaši realizaci.


Keraservis
logo Keraservis

Keraservis nabízí komplexní služby v řešení koupelen - od návrhu po realizaci. Je významným dodavatelem obkladů a dlažeb, sanitárního zařízení, luxfer i stavební chemie.V showroomech, které celkově dosahují rozlohy 1 400 m², vás inspiruje ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.