logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vinylové podlahy

Vinylová podlaha je vhodná do každé místnosti.

Reklama

Vinylové podlahy

V dnešní době je nejvyhledávanější podlahovou krytinou vinyl. Vinyl je podlahovina vyrobena lisováním několika vrstev polyvinylchloridu, které se následně řežou na jednotlivé lamely nebo dílce. V dnešní obrovské nabídce vinylových podlah naleznete jak podlahy určené k lepení se zámkem nebo bez zámku nebo podlahy plovoucí s nosnou deskou a zámkem. Na trhu je obrovský výběr dekorů, rozměrů lamel a kvality samotné podlahy.

Při výběru podlahy je podstatné jestli budeme pokládat podlahu do vlhkého prostředí – například koupelny. V případě pokládky do vlhkého prostředí musíte volit podlahu pouze z vinylu a určenou k lepení. V ostatních případech můžete volit i plovoucí podlahu s HDF deskou. Plovoucí vinylová podlaha na HDF desce vykazuje lepší komfort při chůzi. V neposlední řadě je důležité si uvědomit, jak bude podlaha zatěžována. Jinak určitě je zatěžována podlaha v ložnici a jinak v kanceláři, kde se lidé nepřezouvají nebo v obchodě, kam zákazníci dokonce vstupují se znečištěnou obuví. Odolnost proti opotřebení je u podlah udávána tzv. zátěžovou třídou.

Všechny tyto požadavky je v dnešní době možné splnit správným výběrem vinylové podlahy. Na našem e-shopu máme nabídku vinylových podlah různých výrobců. Nejnovější je v naší nabídce nová kolekce vinylových podlah od českého výrobce Fatra a.s., kde naleznete vinylové podlahy v dekoru dřeva, břidlice a textilu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.