logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Využijte exkluzivní službu od AGC: MyColour by Lacobel and Matelac

„MyColour by Lacobel and Matelac" umožňuje architektům, designérům a výrobcům nábytku získat individuální barevné odstíny na objednávku v objemu min. 200 m2. Vytvářejte svým zákazníkům obklady stěn nebo nábytek v jedinečném barevném odstínu.

Jak napovídá už samotný název, MyColour by Lacobel and Matelac* poskytuje zákazníkům tvůrčí svobodu tím, že si sami mohou zvolit a navrhnout vlastní barevný odstín.

Tato služba je k dispozici pro registrované zákazníky a dovoluje jim popustit uzdu fantazii při individuálních požadavcích na design nebo vyjádření podnikové identity. Díky tomuto speciálnímu nástroji si nyní můžete objednat sklo Lacobel/Matelac v barvě, kterou si vyberete a která se perfektně hodí pro vaši koncepci nebo určitou značku.

Minimální objem zakázky je:
  • 200 m2 v DLF formátu – 225 a 255 x 321 cm
  • 1 000 m2 v PLF formátu – 450 až 600 x 321 cm

* Není k dispozici pro transparentní nebo metalické barvy.

Nová škála, která udává trend – objevte 20 nových standardních odstínů v lesku a matu Lacobel & Matelac 2020



AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group
logo AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

Firma je součástí nadnárodního koncernu AGC Group a je největším výrobcem plochého skla ve střední a východní Evropě. Vyrábí ploché sklo zejména pro stavebnictví (exteriérové zasklení a interierové dekorace), automobilový průmysl a další odvětví (doprava, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.