logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sklo bez otisků prstů

Interiérové sklo DiamondGuard si nový vzhled udrží až 10x déle než běžná skla. Je extrémně odolné vůči poškrábání a znečištění a nenáročné na údržbu, proto se hodí také do těžko dostupných prostor. Na občasné čištění stačí běžné domácí přípravky.

Reklama

Využití skla DiamondGuard je opravdu široké. Najde si své uplatnění v prodejních vitrínách nebo na průhledných pultech v obchodech, ve výtazích, na kancelářských nebo i domácích dveřích. Tímto sklem můžete účelně a zároveň esteticky překrýt povrchy v kuchyni či v koupelně. Je možné využít sklo jako zajímavý designový prvek do obývací místnosti. Výborně poslouží také jako neustále čiré zrcadlo či jako bezpečná a zároveň estetická výplň zábradlí na schodišti.

Tajemstvím skla Guardian DiamondGuard je speciální ochranný povlak s extrémně nízkým koeficientem tření. Takto odolné sklo je velmi obtížné poškrábat. Je vybaveno uhlíkovým vláknem silným jako diamant. Ochranná vrstva pak zabraňuje usazování nečistot, což prodlužuje jeho životnost a zpomaluje proces opotřebování.


DiamondGuard sklo odolává poškrábání a vypadá jako nové delší dobu než obyčejné sklo.

Dlouhá životnost, odolnost, nenáročnost na údržbu, ale také úspornost to jsou nejdůležitější vlastnosti skla Guardian DiamondGuard. Nabízí delší životnost a méně výměn. V závislosti na použití skla, úspory na údržbu, opravy a náhradní díly se majiteli objektu s tímto sklem vrátí prvotní investice v průběhu několika let, někdy dokonce měsíců.

Guardian vyrábí sklo DiamondGuard v různých provedeních podle účelu, ke kterému je určen. Od plně čirého a průhledného až po sklo s povrchem upraveným leptání, na kterém nezůstávají ani otisky prstů. K dispozici je škála různých odstínů, které tak rozšiřují estetické a designové možnosti interiérů. Řadu DiamondGuard lze nabídnout i jako vrstvená bezpečnostní skla nebo jako akustická skla například na přepážky v interiéru.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.