logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Video z provádění plovoucích podlah s podsypem z Liaporu

Tak takhle se dělají plovoucí podlahy s podsypem z Liaporu. Položení podlahy je jednoduché a rychlé, nejsou použity žádné mokré procesy. Podlaha je dokonale rovná a ihned po položení je plně pochozí.

Liapor lze použít jako podsyp pod suché plovoucí podlahy, pro všechny systémy podlahových desek. Tento typ podlahy se uplatňuje jak při novostavbách, tak při rekonstrukcích.

Položení podlahy je jednoduché a rychlé, nejsou použity žádné mokré procesy. S veškerými materiály je možno manipulovat ručně a dopravit je do všech prostor objektu, což je významné například při budování půdních vestaveb. Při rekonstrukcích lze pomocí tohoto řešení jednoduše a rychle vyrovnat nerovnosti starých podlah a zlepšit zvukově a tepelně izolační vlastnosti stropů a jejich požární odolnost. Podlaha je dokonale rovná a ihned po položení je plně pochozí.

Podrobné informace na stránkách Liapor
a ve článku na TZB-info: Rychlá rekonstrukce podlah - provádění plovoucích podlah s podsypem z Liaporu
LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.