logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Schiedel Absolut Parat má novou čelní desku, která plně vyhoví při Blower door testu

Na základě požadavků zákazníků je na systémy vyrobené po 1.1.2012 nově osazována nová čelní deska BDF. Tato novinka je tak převážně určena pro domy, kde je osazen systém řízeného větrání s rekuperací.

V poslední dodávce systému Absolut Parat se již objevila novinka, se kterou společnost Schiedel plánovala přijít na počátku roku 2012. Na základě požadavků zákazníků je na systémy vyrobené po 1.1.2012 nově osazována nová čelní deska BDF ( Blower door frontplate), která plně vyhovuje podmínkám při Blower door testu (v kombinaci s úpravou Verschlemt). Tato novinka je tak převážně určena pro domy, kde je osazen systém řízeného větrání s rekuperací.

Schiedel - čelní deska Blower door frontplateČelní deska Blower door frontplate uzavírá komínový průduch, což jistě ocení stavebníci, kteří osadí spotřebič na komín v budoucnu. Proříznutí této čelní desky je nutno provádět těsně před vlastním osazením spotřebiče.

Cena dodávek komínových systémů Absolut Parat zůstává touto úpravou nezměněna.

Schiedel ParatPod označením Schiedel PARAT jsou dodávány prefabrikované komínové systémy, určené především pro výstavbu montovaných domů. Jednotlivé díly, zpravidla na výšku podlaží, jsou předem vyrobeny ve výrobním závodě a tak dodávány na stavbu. Technologie Schiedel PARAT eliminuje vznik možných montážních chyb při sestavování komínových systémů z jednotlivých dílů na stavbě a zásadním způsobem zrychluje vlastní montáž. Systémy jsou vyrobeny z osvědčených standardních součástí, doplněných speciálním příslušenstvím pro bezpečnou dopravu, manipulaci a montáž.


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.