logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novinky Kermi na veletrhu Aquatherm 2018

Koncem února 2018 prezentovalo Kermi s.r.o. na 22. mezinárodním veletrhu Aquatherm v Praze své produkty, inovativní technologii x2 a produktové novinky.

Reklama

V rámci deskových radiátorů byl představen svislý deskový radiátor Verteo a všechny tři designové linie: Profil, Line a Plan. U provedení Plan bylo představeno nové středové připojení Vplus, které nabízí ještě větší flexibilitu při projektování a rychlé a jednoduché použití při montáži. Stejně jako u všech ostatních otopných těles Kermi skrývá nový deskový radiátor Vplus patentovanou technologii x2. K dostání je rovněž jako modely, které splňují speciální požadavky na hygienu a ochranu proti korozi.

V rámci designových a koupelnových radiátorů bylo možné shlédnout designový radiátor Tabeo v  provedení pro čistě elektrický provoz, Ideos s nezaměnitelnými hvězdicovitými elementy, Duett s klasickým vzhledem, ale s dvojitou silou pro vytápění ve spojení s x-link sadou pro kombinaci podlahové vytápění s radiátorem, Pateo s progresivní plochou čelní deskou a zaoblenou boční partií.

Vedle klasického vytápění otopnými tělesy bylo také možné se seznámit se systémy podlahového vytápení Kermi x-net a dozvědět se informace, popř. rozdíly mezi jednotlivými systémy. Nechyběl ani článkový radiátor a podlahový konvektor. Nově na českém trhu byl předveden Kermi produkt pro centrální řízené větrání a zájmecům se tak naskytovala jedinečná příležitost shlédnout výrobek jako první a dozvědět se více se o tomto výrobku.

Zmeškali jste termín veletrhu? Více informací o Kermi produktech naleznete na www.kermi.cz.




 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.